Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lieberman: – Å hevde Jordan er Palestina, går imot Israels interesse

Å hevde at Jordan er Palestina går imot Israels interesse, internasjonal lov og fredsavtalen mellom Israel og Jordan, sa utenriksminister Avigdor Lieberman i et møte i Knessets utenriks- og forsvarskomité mandag.

– Å hevde Jordan er Palestina bygger ikke på virkeligheten, sa Lieberman. Knesset-medlem Ariye Eldad fra National Union svarte med å hevde at Lieberman stikker hodet i sanden. National Union er den israelske nasjonalforsamlingens mest høyreorienterte parti, og sitter i opposisjon. Eldad mener Israel bør arbeide for å opprette en palestinsk stat på østsiden av Jordan-elven. Han tror det vil oppstå en historisk mulighet til dette dersom opprørene i den arabiske verden tvinger kong Abdullah til å trekke seg fra makten.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart