Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

God etterretning har gjort at Israel har kunnet sette en stor del av den mest truende rakett-kapasiteten til terrororganisasjonene på Gaza-stripen ut av spill onsdag ettermiddag.
God etterretning har gjort at Israel har kunnet sette en stor del av den mest truende rakett-kapasiteten til terrororganisasjonene på Gaza-stripen ut av spill onsdag ettermiddag.

Israel satte flere av de mest truende rakettbatteriene ut av spill

Like etter luftangrepet mot Ahmed Jabari rammet israelske luftstyrker onsdag ettermiddag over 20 underjordiske avfyringsramper for langtrekkende raketter som truet Tel Aviv. I løpet av kvelden er Israel angrepet med over 80 raketter.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Israelske luftstyrker rammet underjordiske avfyringsanlegg for raketter av den iransk-produserte typen Fajr 5 og andre raketter med rekkevidde til å true Tel Aviv, melder Jerusalem Post. IDF mener de dermed har klart å fjerne størstedelen av Gaza-terroristenes kapasitet til å avfyre langtrekkende raketter.

IDF gjennomførte en lignende operasjon mot batterier og lagersteder for langtrekkende raketter den første natten av Den andre Libanon-krigen i juli 2006.

Palestinske kilder sier seks innbyggere på Gaza-stripen ble drept i den første bølgen av angrep etter luftangrepet mot Jabari.

I løpet av kvelden er Israel blitt angrepet med over 80 raketter fra Gaza-stripen, melder Jerusalem Post rundt midnatt.  Det er rapportert om eksplosjoner så langt borte som i Dimona-området, 75 kilometer fra Gaza-stripen. Rakettforsvarssystemet Iron Dome har stanset omkring 25 av rakettene.

Israel har fortsatt sine luftoperasjoner og satt infanteristyrker i nærområdet til Gaza i beredskap.

I frykt for rakettangrep holder skoler og universiteter i Sør-Israel stengt torsdag.

 

 

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart