Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel satte flere av de mest truende rakettbatteriene ut av spill

God etterretning har gjort at Israel har kunnet sette en stor del av den mest truende rakett-kapasiteten til terrororganisasjonene på Gaza-stripen ut av spill onsdag ettermiddag.
God etterretning har gjort at Israel har kunnet sette en stor del av den mest truende rakett-kapasiteten til terrororganisasjonene på Gaza-stripen ut av spill onsdag ettermiddag.
Like etter luftangrepet mot Ahmed Jabari rammet israelske luftstyrker onsdag ettermiddag over 20 underjordiske avfyringsramper for langtrekkende raketter som truet Tel Aviv. I løpet av kvelden er Israel angrepet med over 80 raketter.

Israelske luftstyrker rammet underjordiske avfyringsanlegg for raketter av den iransk-produserte typen Fajr 5 og andre raketter med rekkevidde til å true Tel Aviv, melder Jerusalem Post. IDF mener de dermed har klart å fjerne størstedelen av Gaza-terroristenes kapasitet til å avfyre langtrekkende raketter.

IDF gjennomførte en lignende operasjon mot batterier og lagersteder for langtrekkende raketter den første natten av Den andre Libanon-krigen i juli 2006.

Palestinske kilder sier seks innbyggere på Gaza-stripen ble drept i den første bølgen av angrep etter luftangrepet mot Jabari.

I løpet av kvelden er Israel blitt angrepet med over 80 raketter fra Gaza-stripen, melder Jerusalem Post rundt midnatt.  Det er rapportert om eksplosjoner så langt borte som i Dimona-området, 75 kilometer fra Gaza-stripen. Rakettforsvarssystemet Iron Dome har stanset omkring 25 av rakettene.

Israel har fortsatt sine luftoperasjoner og satt infanteristyrker i nærområdet til Gaza i beredskap.

I frykt for rakettangrep holder skoler og universiteter i Sør-Israel stengt torsdag.

 

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart