Bildet viser Hamas-terrorister trekke en mann de mistenker for å ha samarbeidet med Israel bortover asfalten etter en motorsykkel. Slike bilder ble publisert i internasjonale medier under Gaza-krigen i 2009. (Skjermdump via i24news)
Bildet viser Hamas-terrorister trekke en mann de mistenker for å ha samarbeidet med Israel bortover asfalten etter en motorsykkel. Slike bilder ble publisert i internasjonale medier under Gaza-krigen i 2009. (Skjermdump via i24news)

Hamas har summarisk henrettet 30 palestinere

Bare i løpet av de siste dagene skal Hamas ha henrettet mer enn 30 sivile palestinere på Gaza-stripen

Det opplyser uidentifiserte palestinske sikkerhetskilder til Palestine Press News Agency, ifølge Jerusalem Post.

Ifølge palestinske medierapporter som gjengis av tv-stasjonen i24news.tv, skal palestinerne ha blitt mistenkt for å være kollaboratører blant annet fordi de hadde SIM-kort på mobilen fra en israelsk mobilleverandør.

Noen ganger blir innbyggere på Gaza anklaget for å være kollaboratører kun basert på mistanker og andre ganger blir de som faller i unåde hos Hamas erklært kollaboratør og henrettet. Hamas har fått kritikk fra menneskerettighetsorganisasjoner for sine summariske henrettelser.

Tirsdag rapporterte den israelske tv-kanalen Kanal 10 at Hamas mandag kveld skjøt omkring 20 palestinere, blant annet fordi de skulle ha protestert mot Hamas etter den massive ødeleggelsen som kampene mellom IDF og terrorgruppen hadde forårsaket i Shejaia-området. Det er mulig disse 20 blir regnet med sammen med de 30 som er henrettet for mistanker om samarbeid med Israel.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart