Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

juli 30, 2014

Stortingsrepresentant Erlend Wiborg meldte seg 28. juli inn i MIFF, og annonserte sin innmelding på Twitter. Nå har han begrunnet innmeldingen mer grundig i et blogginnlegg.

Stortingsrepresentant forklarer hvorfor han meldte seg inn i MIFF

– MIFF er en viktig stemme i den politiske debatten for å få frem israelske stemmer og synspunkter på en uhyre komplisert konflikt, skriver Erlend Wiborg (FrP). I et langt blogginnlegg begrunner han hvorfor han meldte seg inn og gir eksempler på de mange reaksjonene.

Skjermump av Kadafi Zamans Twitter-melding 29. juli 2014.

TV2-journalist demoniserer Israel

TV2-journalisten Kadafi Zaman bruker sin offisielle Twitter-profil til å utpeke Israel som «alle statsterroristers far og mor». Zamans familie er fra Pakistan, hvor sivile tapstall bare de siste årene har vært mange ganger flere enn alle palestinere drept siden 1987.

Skjermdump fra Times of Israel 30. juli 2014.

For tredje gang er våpen funnet i FN-skole

For tredje gang på kort tid er det funnet våpen lagret i en av skolene til FN-organisasjonen UNRWA på Gaza-stripen. Hamas har angrepet Israel med over 2000 raketter den siste måneden.

Skjermdumper fra Gabriele Barbatis Twitter-konto.

Italiensk reporter bekrefter IDFs versjon

– Det var ikke Israel som sto bak massakren ved lekeplassen i Shati på Gaza-stripen, bekrefter italiensk reporter. I frykt for straff fra Hamas, er det først når han er ute av Gaza han tør fortelle hva som skjedde på mandag.

0

Your Cart