Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Også Fatah skryter av rakettangrep mot israelsk tettsted

De palestinske selvstyremyndighetenes leder Mahmoud Abbas. (Foto: Cabinet Office UK / Flickr.com.)
De palestinske selvstyremyndighetenes leder Mahmoud Abbas. (Foto: Cabinet Office UK / Flickr.com.)
Fatah, partiet til den palestinske presidenten Mahmoud Abbas (bildet), skryter på sin offisielle Facebook-side av at også de deltar i rakettangrepene mot Israel fra Gaza-stripen.

På sin Facebook-side truer Fatah med å gjøre Tel Aviv om til en «ildkule». De tar også på seg «æren» for flere rakettangrep mot Israel de siste dagene og de skryter av at «vår bevegelse har – gjennom historien – hatt den sterkeste hånd i krigen mot ‘Okkupasjonen’ [Israel] og har det fortsatt.»

Dette kommer frem i flere oppdateringer på Fatahs Facebook-side søndag 27. juli og mandag 28. juli, melder Palestinian Media Watch.

Fatah har også lagt ut en ny video laget av Fatah der det oppfordres til vold. Den starter med talen Abbas holdt forrige uke der han kalte den pågående konflikten i Gaza for en «krig for Allah» ved å sitere dette verset fra Koranen:

«De som bekjempes har kamptillatelse, fordi de har lidt urett. Gud evner fullt ut å gi dem hjelp» (Sure 22, vers 39).

Like etter talen til Abbas viser videoen klipp fra voldelige angrep på Vestbredden, og kobler dermed ordene hans sammen med voldelige angrep.

Fatah la også ut en video som tidligere i år var publisert av terrorgruppen Al-Aqsa-martyrenes brigader (Fatahs væpnede fløy), der det loves å «gjøre Tel Aviv om til en ildkule». MIFF skrev om dette i januar 2014.

Fatah postet også en oversikt over martyrbrigadens aktiviteter de siste 24 timene på sin Facebook-side. Den inkluderte et rakettangrep på den israelske landsbyen Kfar Aza.

«Oppsummering av militære operasjoner de siste 24 timene – søndag 27. juli 2014…. En erklæring fra Al-Aqsa-martyrenes brigader, Nidal Al-Amoudi divisjonen: … Beskytning av Kfar Aza-bosettingen med tre 107-modell raketter kl. 01:16»

I Fatahs melding på Facebook 28. juli hevdet de også å inneha «verdensrekorden i krigføring» og at de har ledet angrepene mot Israel ved å drepe 667 og skade 150 000 israelske soldater i 1982. Dette er ikke korrekte tall.

Sitat:

«Fatah ønsker med glede den palestinske motstandsbevegelsen velkommen. Våre menn er i fronten av konfrontasjonen i alle sektorene. Vi vil aldri bli trette av å gjenta at vår bevegelse gjennom historien har hatt den sterkeste hånden i konfrontasjonen mot okkupasjonen og fortsatt er sterkest. Glem ikke at Okkupasjonen, i dens konfrontasjon med vår hær i 1982, mistet 667 drepte og 150.000 ble skadet. Det er mye mer enn de noensinne har tapt før eller etter i en slik kort periode, som varte bare 88 dager. Den store evnen vi viste i den andre Intifadaen (PAs terrorkampanje 2000 – 2005) er velkjent. Vår nåværende tilstedeværelse på bakken kan bevises. Der er ingen motstandsbevegelse uten Fatah. Allah er med motstandsbevegelsen, både nå og i fremtiden. La medlemmene i Fatah stå opp med stolthet. Fatah holder fortsatt verdensrekorden i krigføring, takket være dens langvarige tilstedeværelse på bakken, fiendens store tap i vår konfrontasjon, i tillegg til det store antallet martyrer, skadede og fanger.»

Dette er altså det såkalte «moderate» Fatah-partiet, som vil vise at de er like flinke til å krige mot Israel som Hamas. Det er denne bevegelsen mange i Norge forventer at Israel skal gjøre alle mulige kompromisser for.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart