10. april publiserte innenriksdepartementet på Gaza-stripen disse bildene på sin Facebook-side. (Skjermdump via Palestinian Media Watch)
10. april publiserte innenriksdepartementet på Gaza-stripen disse bildene på sin Facebook-side. (Skjermdump via Palestinian Media Watch)

Innenriksdepartementet: Vi lærer barna å elske jihad

I Europa kjemper innenriksdepartement og andre myndigheter en desperat kamp for å hindre radikalisering av unge muslimer. Slik er det ikke over alt.

10. april publiserte innenriksdepartementet på Gaza-stripen flere bilder på Facebook av en liten gutt som er bevæpnet og i militæruniform. «Dette er våre løveunger. Vi har oppdratt dem til å elske jihad og shahada [martyrdød for Allah],» var teksten som fulgte med.

Siden 2014 har innenriksdepartementet på Gaza-stripen formelt sett vært del av den palestinske samlingsregjeringen. I praksis har de palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden og de Hamas-kontrollerte myndighetene på Gaza-stripen operert uavhengig av hverandre de siste månedene, skriver Palestinian Media Watch.

Også de Fatah-kontrollerte myndighetene på Vestbredden formidler stadig støtte til martyrdød i jihad. «Vi mener martyrdøden for Palestina er en skjebne vi tar på oss frivillig og med alvor, for et fritt og verdig liv for vårt folk i paradiset i det evige hjemland,» uttalte Fatahs kultur- og informasjonskomité til det offisielle palestinske nyhetsbyrået Wafa 7. januar 2015.

Skjermdump via Palestinian Media Watch.
Skjermdump via Palestinian Media Watch.

 

Andre saker fra PMW

25. februar spredte palestinske selvstyremyndigheter løgnen at Israel holder på å ødelegge Al-Aqsa moskéen. De sprer også anklager om at Israel står bak Islamsk Stat.

De siste ukene har det rast en debatt blant palestinere på Vestbredden: Det er ikke riktig å kalle jødene for apekatter og griser, mener en kristen palestinsk politiker.

Det er også en debatt blant palestinerne om det er riktig å rope av glede dersom man mister sin sønn eller datter i krigen mot Israel.

På kvinnedagen ble moren til fire palestinske terrorister æret av palestinske selvstyremyndigheter.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart