Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Rakettangrep og skyteangrep fredag kveld

Rakettangrep fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Rakettangrep fra Gaza mot Israel. Dette bildet er fra Gaza-krigen i 2014. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Fire raketter ble avfyrt fra Gaza mot Israel fredag kveld. Kort tid tidligere ble to israelske soldater rammet av et skyteangrep på Vestbredden.

Fire raketter fra Gaza eksploderte i Sør-Israel fredag kveld, ifølge Ynetnews.com. Rakettalarmen gikk i Sderot og i lokalsamfunnene i Sha’ar Hanegev-regionen. Etter alt å dømme landet rakettene på åpne områder. Det er ikke meldt om skader. Dette er de første rakettangrepene fra Gaza siden slutten av januar, og den mest massive aksjonen siden 1. januar, da fem raketter ble avfyrt mot Israel.

På Vestbredden ble to israelske soldater skadet i et skyteangrep litt tidligere fredag kveld, ifølge blant andre Times of Israel. Angrepet fant sted langs vei nr. 443, som er en gjennomfartsvei gjennom Vestbredden, i nærheten av bosetningen Beit Horon. Den ene av soldatene ble skutt i nedre del av kroppen, mens den andre slapp fra angrepet med overfladiske skader. Begge er fraktet til Sha’are Zedek-sykehuset i Jerusalem. Angriperen kom seg unna, og israelske sikkerhetsstyrker er på leting etter den skyldige.

I ettermiddag ble en 30 år gammel israelsk mann knivstukket av en palestinsk terrorist i Jerusalem. Uken har vært preget av en rekke terrorangrep.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart