Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Se helsiden som kom i Aftenposten, Dagbladet, Dagsavisen, Nordlys og VG

Øvre del av helsiden som MIFF rykker inn som annonse i flere aviser i juli 2014. Se hele annonsen i artikkelen.
Øvre del av helsiden som MIFF rykker inn som annonse i flere aviser i juli 2014. Se hele annonsen i artikkelen.
Med Israel for fred (MIFF) har de siste dagene rykket inn en helsides annonser i fire av landets større riksdekkende aviser, samt regionavisen Nordlys. Våre oppdateringer på Facebook er den siste uken sett av over 700.000 brukere.

Med Israel for fred (MIFF) opplever rekordstor pågang i disse dager. Bare i løpet av fredag 18. juli fikk vi over 50 nye medlemmer. Det kom etter at MIFF i uken i forkant hadde fått over 200 nye medlemmer. Klikk her om du vil bli medlem du også! Medlemstallet er nå på full fart mot 7300.

Mange Israel-venner setter stor pris på at MIFF formidler israelernes argumenter i mediene. Lørdag skal vi gjøre det på betalt plass i Aftenposten, Dagbladet og Dagsavisen. Mandag kommer samme annonse i Nordlys, og tirsdag kom den i VG. Se hele annonsen her.

Tiltaket kan vi gjøre bare fordi vi vet våre medlemmer vil støtte opp med finansiering for å spre Israels argumenter i en vanskelig situasjon. Dette er noe vi i utgangspunkt ikke har budsjett til. Hjertelig takk!

GI DIN GAVE TIL ANNONSEKAMPANJEN FOR ISRAEL NÅ

Sett inn et fritt gavebeløp på MIFFs konto: 78770654539

Bruk ditt medlemsnummer eller KID i e-post fra MIFF, eller skriv i meldingsfeltet «Annonsekampanjen juli 2014». Det er fullt mulig å støtte annonsekampanjen med en enkeltgave uten å være medlem av MIFF.

[issuu viewmode=presentation layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=140718213429-3c79e9afdabe958529bd6a9fd33b829f docname=krig-mot-hamas-aftenposten19juli201 username=miff loadinginfotext=Krig%20mot%20Hamas%20-%20MIFFs%20annonse%2019.%20juli%202014 width=420 height=594 unit=px]

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart