Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelske ungdommer i MIFF Drammen: Israel sett med ungdoms øyne

Ido og Efrat.
Onsdag 25. mars kl. 19.00 inviterer MIFF Drammen til åpent møte med foredrag av Efrat Shenkor og Ido Cohen, to ungdommer fra organisasjonen Stand With Us. Ta med barn og barnebarn for et ungdommelig blikk på Israel!

Velkommen til et spennende møte med to ungdommer fra Israel! De forteller om Israel og sitt eget liv og svarer på spørsmål.

Efrat Shenkor (25) studerer jus på Tel Aviv universitetet. Hennes foreldre kom til Israel fra Etiopia i 1980. Efrat har i mange år bodd i byen Sderot mot grensen til Gaza-stripen, og vet hvordan det er å leve i frykt for terrorrakettene til Hamas og Islamsk Jihad. Under Gaza-krigen i 2014 måtte hun daglig løpe i tilfluktsrom, og levde også i frykt for terrortunnelene til Hamas. På tross av sine erfaringer arbeider Efrat for fred ved Peres Centre for Peace i Israel. Hun har tidligere avtjent verneplikt i to år og siden vær ansatt i tre år ved Forsvarsdepartementet.

Ido Cohen har studert statsvitenskap og Midtøsten ved Hebrew University i Jerusalem. Da han var 14, utløste en selvmordsbomber sine eksplosiver på bussen som Ido normalt ville tatt hjem fra skolen. 17 menneske ble drept i angrepet, fire av dem var Idos skolekamerater. Ido avtjente verneplikten i den israelske marinen. På fritiden har han jobbet for Peres Center for Peace, CISV International og Alexander Muss High School. I dag er Ido outreachdirektør for Stand With Us i Israel.

Møtet blir som vanlig avholdt i Bragernes menighetshus, peisestuen. Dørene åpnes kl. 18 for sosialt samvær, enkel servering og salg av Israel-produkter og litteratur. Foredraget starter kl. 19.00.
Møteansvarlig: Karl Frode Hilton, leder MIFF Drammen
E-post: karlfrode@yahoo.no
Tlf. 920 93 971

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart