Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Palestinsk predikant i Klippemoskeen oppfordrer til utryddelse av jødene. (Foto: Skjermdump fra MEMRI TV / YouTube)
Palestinsk predikant i Klippemoskeen oppfordrer til utryddelse av jødene. (Foto: Skjermdump fra MEMRI TV / YouTube)

– Allah, la dagen da vi skal slakte jødene komme snart

Den palestinske predikanten Sheikh Omar Abu Sara forkynner i Al-Aqsa moskeen på Tempelhøyden at tiden er inne for å drepe jødene, ”de verste skapningene som har vandret på jorden”.

– Jødene er et folk som har blitt gitt hver eneste sjofle egenskap som finnes, forklarer den palestinske forkynneren innledningsvis i en tale fra Al-Aqsa moskeen på Tempelhøyden i Jerusalem, der han har samlet tilhørere rundt seg.

En video av talen ble publisert på internett 28. november, og MEMRI TV har oversatt videoen fra arabisk til engelsk.

– Jødene er de verste av Allahs skapninger. De er de verste skapningene som har vandret på jorden, forklarer Sheikh Omar Abu Sara i videoen.

Videre beskylder han jødene som folk for å ha ”drept mer enn ti tusen profeter”, og for ”to ganger å ha forsøkt å drepe vår profet Muhammed”.

– Det var jødene Allah forvandlet til aper og griser, og påførte nedverdigelse og ydmykelse, proklamerer han, før talen slår over i rene oppfordringer til folkemord.

– Vi lever i en tid da slaget mot jødene nærmer seg. Som det fortelles at vår profet Muhammed har sagt: ”Dere skal kjempe mot jødene inntil trærne og steinene sier: Å, tjener av Allah, Å muslim, det er en jøde bak meg, kom og drep ham.”

Abu Sara fortsetter:

– Jeg sier til jødene klart og tydelig: Tiden er inne for å slakte dere. Tiden er inne for å bekjempe dere. Tiden er inne for å drepe dere. Så sant Allah vil, er vi klare for oppgaven. Vi og de lojale og trofaste muslimene, sammen med armeen til det islamske kalifatets stat, som skal komme og frigjøre dette landet fra deres skitt. Vi venter på dagen, ja på øyeblikket da dere skal slaktes.

Han slår fast:

– Da dagen for å bekjempe dere kommer, skal vi slakte dere uten nåde.

Talen avsluttes med følgende bønn:

– Å, Allah, la dagen for slaktingen av jødene komme snart. La dagen da vi bekjemper dem komme snart. La dagen da Al-Aqsa moskeen blir befridd fra deres skitt komme snart. Å Allah, la etableringen av det islamske kalifatets stat skje snart. Amen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart