Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Gilbert taler i «nedbrytende spionorganisasjon» som «fremmer zionistiske interesser»

Mads Gilbert i intervju med Al Arabiya. (Skjermdump fra YouTube)
Mads Gilbert i intervju med Al Arabiya. (Skjermdump fra YouTube)
Gilbert taler i "nedbrytende spionorganisasjon" som "fremmer zionistiske interesser"

Torsdag 15. oktober skal Palestina-aktivisten Mads Gilbert tale i Porsgrunn. Han er invitert av Grenland Rotary og Porsgrunn Rotary.

Hva er spesielt med det? Mads Gilbert reiser jo land og strand rundt for å selge sine bøker og holde foredrag fulle av faktafeil.

Normalt er nok Gilberts venner tilknyttet Hamas på Gaza-stripen begeistret for legens overivrige agitasjon mot verdens eneste jødiske stat, men spørsmålet er hva de sier til akkurat dette besøket?

Leser du Hamas-charteret fra 1988, vil du oppdage at Rotary og Lions er organisasjoner som «iverksetter zionistiske interesser». Og det slutter ikke der. «De er alle destruktive spionorganisasjoner,» hevder Hamas.

Ved det siste palestinske parlamentsvalget fikk Hamas en oppslutning på omkring 44 prosent, og 74 av 132 mandater i den lovgivende forsamlingen. I en fersk palestinsk meningsmåling fra september sier 35 prosent av palestinerne at de ville stemt på Hamas dersom det var nytt valg i dag. Når Gilbert er i Gaza jobber han for helsemyndighetene til Hamas-regimet på Gaza-stripen.

 

Rotary i Hamas-charteret

Fiendebildet av Rotary og Lions er utbredt hos mange palestinere. Rotary-klubben er omtalt i hele tre av 36 artikler i bevegelsens politiske grunnlagsdokument.

I artikkel 17 skriver Hamas hvordan fienden (les: jødene) forsøker å påvirke den muslimske kvinnen til å distansere henne fra islam.

«Du kan se at de gjør vedvarende anstrengelser i den retning ved hjelp av markedsføring og filmer, skolepensum, opplæring og kultur. De bruker fagfolk som mellommenn som er medarbeidere i de ulike zionistiske organisasjonene som dekker seg bak alle slags navn og kamuflasjer, som frimurere, rotaryklubber, spiongjenger og desslike. De er alle reder der det klekkes ut sabotører, og sabotasjehandlinger blir planlagt.»

I artikkel 18 hevder Hamas at fienden (les: jødene) står bak «den franske og den russiske revolusjon og bak de fleste revolusjoner vi hører om både her og der». Angrepet på Rotary inngår i et av de groveste antisemittiske avsnittene i charteret.

» De brukte likedan pengene til å etablere hemmelige organisasjoner som nå er spredt over hele jorden for å ødelegge samfunn og fremme zionistiske interesser. Slike organisasjoner er frimurere, Rotary-klubber, Lions-klubber, B’nai B’rith og andre. Alle er nedbrytende spionorganisasjoner. De brukte også pengene til å få kontroll over de imperialistiske statene og fikk dem til å kolonisere mange land for å få kontroll over rikdommene i disse landene, med etterfølgende utbredt korrupsjon. Når det gjelder lokale kriger og verdenskriger, har det blitt klart, og ingen benekter det, at de (jødene) sto bak første verdenskrig i den hensikt å fjerne Det islamske kalifat. De høstet materielle gevinster og fikk kontroll over mange rikdomskilder. De fikk til Balfour-deklarasjonen og opprettet Nasjonenes forbund for å styre verden gjennom den. De sto også bak andre verdenskrig hvor de høstet enormt utbytte ved å handle med krigsmateriell og å forberede opprettelsen av en stat. De oppmuntret til opprettelsen av De forente nasjoner og Sikkerhetsrådet for å erstatte Nasjonenes forbund, for å styre verden ved hjelp av mellommenn. Det brøt ikke ut noen krig uten at deres fingermerker var der.»

I artikkel 28 er Hamas tilbake til Rotary.

«Den zionistiske invasjonen er en ondskapsfull tildragelse. Den nøler ikke med å bruke krokveier, eller til å ta i bruk forkastelige og motbydelige metoder for å oppnå sine mål. Den bedriver undergravingsvirksomhet og spionasje ved å infiltrere hemmelige organisasjoner som den har opprettet, som for eksempel frimurerne, Rotary-klubber, Lions-klubber og andre spionorganisasjoner. Noen av disse organisasjonene arbeider helt utilslørt for zionistiske interesser og er ledet av dem. Alle har som mål å rasere samfunnsstrukturer, fjerne moralnormer, svekke ansvarsbevisstheten, latterliggjøre dyder og utrydde islam. Sionismen står bak spredningen av narkotika og giftstoffer av alle slag, som den bruker til å fremme sin kontroll og ekspansjon med. De arabiske stater som ligger rundt Israel, blir bedt om å åpne sine grenser for jihad-krigerne, sønnene til de arabiske og islamske folk, for å gjøre det mulig for dem å utføre sine plikter og forene seg med sine brødre blant De muslimske brødre i Palestina. De andre arabiske og islamske staters støtte er nødvendig, i det minste for å gjøre det lettere for jihad-krigerne å bevege seg fritt i området.»

Vi spør igjen: Hva kommer vennene i Hamas til å si?

 

Les alle MIFFs artikler om Mads Gilbert.


Gi din støtte til MIFFs faktasjekker nå!
Fyll ut ditt mobilnummer og ditt ønskede gavebeløp i skjemaet under og klikk OK. Du mottar deretter SMS til din mobil som du bekrefter med en JA-melding, og beløpet blir belastet din neste telefonregning. Du kan også gi gave via nettbank til konto 78770654539. Bruk nettbank og send inn ditt personnummer dersom du ønsker skattefradrag. Hjertelig takk for din støtte!

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart