Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

En rekke internasjonale eksperter på antisemittisme skal delta på konferansen, som arrangeres på Zoom. (Foto: SSI)

MIFF er støttespiller for internasjonal konferanse om antisemittisme

Flere ledende eksperter på antisemittisme deltar på konferansen.

11. april arrangerer Students Supporting Israel en internasjonal digital konferanse om antisemittisme, hvor slagordet er «define it to fight it». Det handler om at man må definere antisemittismen for å kunne bekjempe den.

På konferansen vil man diskutere The International Holocaust Remembrance Alliances (IHRA) arbeidsdefinisjon på antisemittisme og hva dette har betydd for kampen mot antisemittisme. Konferansen vil også vise at de jødiske samfunnene verden over er forent i kampen mot antisemittisme.

Blant talerne finner vi Natan Sharansky, tidligere israelsk minister og leder av Jewish Agency, Yaakov Hagoel, styreleder i World Zionist Organization, Gilad Erdan, Israels FN-ambassadør og en rekke andre kjente personer.

MIFF er sammen med flere andre store pro-israelske organisasjoner stolte av å være støttespillere for denne viktige konferansen. I den anledning inviterer vi alle våre medlemmer til å bli med på den digitale konferansen.

Konferansen arrangeres via Zoom klokken 17.00 norsk tid den 11. april.

Er du interessert i å delta kan du melde deg på ved å klikke her.

(Bruk MIFF som referanse når du melder deg på!)

Dette er de ulike talerne som er bekreftet til den store internasjonale konferansen, som arrangeres på Zoom. (Foto: SSI)

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart