Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Gjengvoldtekt av jødisk jente (12) ryster Frankrike

To gutter er pågrepet for gruppevoldtekt av en jødisk jente i Frankrike. (Illustrasjonsfoto: Flash90)
Politiet mistenker voldtekten for å være motivert av antisemittisme.

Franske myndigheter har siktet to 13 år gamle gutter for å ha gruppevoldtatt en 12 år gammel jødisk jente i en forstad til Paris, skriver Times of Israel.

Voldtekten, som mistenkes å være motivert av antisemittisme, har sendt sjokkbølger gjennom Frankrike og landets jødiske samfunn.

Den 12 år gamle jenta har fortalt politiet at hun gikk gjennom en park på vei hjem sammen med en venn, da hun ble kontaktet av tre gutter i alderen 12 til 13 år. De skal så ha dratt henne inn i et skur ved parken.

Guttene er mistenkt for å ha slått og truet den 12 år gamle jenta mens de voldtok henne. Underveis skal de ha kommet med flere antisemittiske uttalelser. De skal blant annet ha kalt henne «en skitten jøde», ifølge en kilde i det franske politiet.

De skal også ha spurt jenta om hennes «jødiske religion» og om Israel.

Vennen til voldtektsofferet klarte å gjenkjenne to av overgriperne. Senere pågrep politiet alle de tre guttene som var involvert.

To av dem, som begge er 13 år gamle, er siktet for gruppevoldtekt, antisemittiske hatytringer, vold og drapstrusler. Begge er varetektsfengslet.

Ifølge den franske avisen Le Parisien skal en av guttene ha vært ekskjæresten til offeret. Avisen skriver at gutten skal ha blitt sur da han senere fant ut at hun var jødisk. Han skal ha anklaget henne for å ha holdt det skjult for ham.

På telefonen hans ble det også funnet antisemittisk materiale.

Den tredje gutten, som er 12 år, er siktet for antisemittiske hatytringer og dødstrusler, men ikke voldtekt. Han ble ikke varetektsfengslet.

De siste årene har det vært en kraftig økning i antallet antisemittiske angrep på jøder i Frankrike og mange andre europeiske land.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart