Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel er «århundrets ran»

– Jeg vil aldri anerkjenne zionismen, selv om alle andre arabere gjør det, sa den israelsk-arabiske politikeren Azmi Bishara under en tale i Libanon i forrige uke. Bishara, som prøver å bli gjenvalgt til nasjonalforsamlingen Knesset, dro til Libanon uten godkjennelse fra det israelske innenriksdepartementet. I talen, som er gjengitt av den libanesiske avisen As-Safir, kaller Bishara Israel for "århundrets ran". – Gi oss Palestina tilbake og ta demokratiet med dere [når dere drar]. Vi arabere er ikke interessert i det, sa Bishara. Publikum i Libanon mottok talen med stor applaus, skriver Yedioth Ahronoth. Også tidligere har arabiske medlemmer av Knesset kommet med svært fiendtlige erklæringer mot sin egen stat. – Vi er de opprinnelige innbyggerne av Palestina, ikke de som kom her fra Polen og Russland, la Bishara til. Bare en liten del av jødene har flyttet/ flyktet fra Europa. Fra de arabiske landene har nesten alle jødene flyktet – etter århundrers diskriminering og til dels forfølgelse. Flertallet av jødene i Israel har bakgrunn i arabiske og andre muslimske områder. De jødiske flyktningene fra arabiske land er en av de glemte faktorene i Midtøsten-debatten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart