Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Gilad Sharon: – Far hører meg

Gilad Sharon, sønn av Israels tidligere statsminister Ariel Sharon, skal i neste uke presentere en biografi om sin far både på hebraisk og engelsk. I forbindelse med bokutgivelsen har Gilad gitt et intervju til New York Times, hvor han gir et sjeldent innsyn i farens nåværende situasjon.

For å lage flere slike artikler og drive MIFFs arbeid trenger vi 5 nye medlemmer denne uken. Klikk her

Ariel Sharon har vært på sykehus og pleiehjem etter at han fikk hjerneslag i 2006. – Han ligger i sengen, og sover stille og rolig. Kinnene hans er friskt røde. Når han er våken stirer han med et gjennomtrengde blikk.

Han har ikke mistet et eneste kilo, tvert imot, han har lagt på seg litt, sier Gilad. – Når han er våken, ser han på meg og beveger på fingrene dersom jeg ber ham det. Jeg er sikker på at han hører meg, legger sønnen til.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart