Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vil skape 13.000 arbeidsplasser i 2005

Den israelske hotellforeningen (IHA) uttrykte mandag en forventning om at 13.000 nye arbeidsplasser vil bli skapt i turistindustrien i år, som følge av økt turisme. Dette vil i så fall bringe arbeidsstyrken opp i 76.000 arbeidere. De positive prognosene inkluderer også 2.000 ekstra arbeidsplasser i hotellbransjen, noe som betyr at 25.000 israelere vil ha arbeid ved landets hoteller, melder Jerusalem Post. IHA uttaler at de nye arbeidsplassene må bli fylt for å kunne yte service til de 1,8 millioner turistene som man venter vil komme til Israel i løpet av året. Turistindustrien hadde i fjor sitt beste år på fire år, med 1,5 millioner utenlandske turister på besøk. President i IHA, Avi Ella, mener at med de rette investeringene fra regjeringens side i henhold til markedsføring og infrastruktur for turister, så vil det bli mulig å nå hele to millioner besøkende utenlandske turister i løpet av året. Med en slik økning, legger han til, vil man kunne legge til nye ti prosent i vekst i arbeidsmarkedet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart