Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Nordiske reisebyråer satser stort på Tel Aviv

Nordiske reiseoperatører satser stort på Tel Aviv som reisemål.
Nordiske reiseoperatører satser stort på Tel Aviv som reisemål.
Svenske Ving, danske Spies og finske Tjäreborg lanserer nå Tel Aviv som reisemål. Storsatsingen kommer samtidig som Israel opplever tidenes turistrekord.

De tre reisearrangørene tilbyr reiser med rutefly og hotell på destinasjonen året rundt. Både SAS og Norwegian flyr direkte til Tel Aviv fra København og Stockholm. De reisende kan selv velge lengden på oppholdet. Dette skriver Boarding.no.

– Vi er svært glade over at Ving, Spies og Tjäreborg lanserer Tel Aviv fra Norden. Tel Aviv tilbyr en fantastisk kombinasjon av strandby, kultur, kulinariske opplevelser, og festligheter i et nærmest ubegrenset utvalg hele året. Man kan også reise på dagstur til Jerusalem og Dødehavet, sier Uri Taub, som er turistattaché ved Den israelske statens turistbyrå for de nordiske og baltiske landene samt Nederland.

 

”Midtøstens kosmopolitiske perle”

Boarding.no beskriver Tel Aviv som ”den definitive urbane feriedestinasjonen”, og forteller at byen de senere årene har skapt seg et rykte som ”Midtøstens kosmopolitiske perle”.

”Tel Aviv er virkelig en by som aldri sover. På mindre en 4,5 timer fra Norden kommer man til den avslappende og energiske strandbyen. Tel Aviv som har en 13 km lang, hvit sandstrand, 300 soldager på ett år og en levende middelhavsatmosfære er et perfekt reisemål for folk som er bosatt i Norden. Tel Aviv er også kjent for sitt liberale kulturliv, dynamiske underholdningsliv, og byen har et natteliv som kan sammenlignes med verdensmetropolene”, skriver nettstedet.

 

Turistrekord i Israel

Totalt 705.000 turister besøkte Israel i første kvartal 2014. Det er en økning på 17 prosent i forhold til samme periode i 2013. Dette er den største økningen noensinne, ifølge Boarding.no.

Fra Norden økte antallet turister til Israel i samme periode med 18 prosent, noe som vil si at antall reisende var 36.500.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart