Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nyt forsommeren i Israel med Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad

Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad.
Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad.
Unik 70-årsjubileumstur fra 20. april 2018.

MIFFs årlige vårtur til Israel, med Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad som reiseledere, blir en unik mulighet til å oppleve Israel i jubileumsåret.

– Denne turen passer godt både for dem som besøker landet for første gang og dem som har vært der tidligere – uansett tro, livssyn eller politisk ståsted, sier reiselederne.

Opplegget er innholdsrikt, blant annet besøk på flere av historiens mest berømte steder, Oljeberget, Getsemane, Via Dolorosa, Golgata og Vestmuren. Det blir yrende folkeliv i Jerusalem og i «Middelhavets moderne juvel», Tel Aviv, berømt for sin badestrand og promenade.

Båttur på Gennesaretsjøen, gårds- og vinbesøk på Golan, moderne jordbruk, kibbutz i Jordandalen, Dødehavet, Massada, Herodes’ slott og veddeløpsbane i Cæsarea er andre stikkord. I tillegg blir det besøk i Independence Hall, Yad Vashem, Knesset, Israel Museum, Palestinian Media Watch, Rabin-senteret og Begin-senteret.

– Vi bor kun på gode og sentralt beliggende hoteller under reisen, sier Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad. De håper å ha deg med på turen!

Hallgrim Berg (72) er bestselgende forfatter, tidligere stortingsrepresentant, musiker, historieforteller, sekretær i MIFF Hallingdal og en mye brukt foredragsholder i MIFF.

Mette Johanne Follestad (48) er styremedlem i Norsk-Israelsk Handelskammer, styreleder i MIFF Asker og medlem av MIFFs valgkomité. Hun legger vekt på å presentere Israel som et moderne samfunn.

Les alt om turen og bestill hos Plussreiser.no


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart