Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Planlegger å åpne for flere turister

Tel Aviv er en av byene som er klare for å ta imot turister igjen når grensene åpnes. (Foto: Israelske turistmyndigheter)
Nå vurderer å Israel å åpne opp også for individuelle turister.

23. mai åpnet Israel opp for vaksinerte turister i gruppereiser fra enkelte land. Da hadde landet vært stengt for all turisme i over ett år. Nå kan det også bli åpnet opp for individuelle turister igjen, skriver Times of Israel.

Datoen som vurderes er 1. juli. Det vil i første omgang ikke dreie seg om turister fra alle land, men fra land med lavt smittetrykk. Israel har flere planer om å få i gang turismen igjen, blant annet med reklamekampanjer, store internasjonale begivenheter og intensiver for å få flere flygninger til feriebyen Eilat ved Rødehavet.

Koronapandemien er mer eller mindre utryddet i Israel etter landet raske vaksinasjonsprogram. Mens det under toppen av pandemien i januar kunne være opp mot 10.000 smittetilfeller om dagen, er det de siste dagene registrert godt under ti smittetilfeller. Israel har i stor grad fjernet alle restriksjonene, for både vaksinerte og uvaksinerte, som ble iverksatt for å forhindre spredning.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart