Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Tel Aviv er en av byene som er klare for å ta imot turister igjen når grensene åpnes. (Foto: Israelske turistmyndigheter)

Planlegger å åpne for flere turister

Nå vurderer å Israel å åpne opp også for individuelle turister.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

23. mai åpnet Israel opp for vaksinerte turister i gruppereiser fra enkelte land. Da hadde landet vært stengt for all turisme i over ett år. Nå kan det også bli åpnet opp for individuelle turister igjen, skriver Times of Israel.

Datoen som vurderes er 1. juli. Det vil i første omgang ikke dreie seg om turister fra alle land, men fra land med lavt smittetrykk. Israel har flere planer om å få i gang turismen igjen, blant annet med reklamekampanjer, store internasjonale begivenheter og intensiver for å få flere flygninger til feriebyen Eilat ved Rødehavet.

Koronapandemien er mer eller mindre utryddet i Israel etter landet raske vaksinasjonsprogram. Mens det under toppen av pandemien i januar kunne være opp mot 10.000 smittetilfeller om dagen, er det de siste dagene registrert godt under ti smittetilfeller. Israel har i stor grad fjernet alle restriksjonene, for både vaksinerte og uvaksinerte, som ble iverksatt for å forhindre spredning.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart