Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tel Aviv kåret til verdens gøyeste by

Innbyggerne i Tel Aviv koser seg på stranden på en varm sommerdag den 8. juni 2021. (Foto: Miriam Alster/Flash90)
Det anerkjente utelivsmagasinet Time Out har kåret verdens beste byer.

Det internasjonale kulturmagasinet Time Out har kåret de 37 beste byene i verden. Magasinet har fått meningene til 27.000 byboere fra hele verden om mat, kultur, uteliv, lokalsamfunn, nabolaget, lykke og andre faktorer i deres egne byer – som samfunnsprosjekt, grønne lunger og bærekraft.

På den totale oversikten kommer Tel Aviv på en 8. plass over de beste byene i verden, men når det kommer til kategorien «moro» går den israelske byen helt til topps. Ingen av byene i kåringen er gøyere enn Tel Aviv. Når det kommer til mat og drikke scorer også Tel Aviv høyt og ender på 2. plass.

Tel Aviv er den høyest rangerte byen i Midtøsten, med Dubai på 26. plass og Abu Dhabi på 30. plass som eneste konkurrenter på lista. Den amerikanske byen San Fransisco havnet øverste på listen over de beste byene totalt sett, mens den nederlandske hovedstaden Amsterdam kom på andreplass.

Tel Aviv ble grunnlagt i 1909, nesten 40 år før etableringen av den moderne staten Israel, av et par titalls familier som fordelte det som den gangen var et øde landområde gjennom et lotteri. I dag har byen over 460.000 innbyggere, mens flere millioner bor i områdene rundt Tel Aviv.

Det er ikke første gang Tel Aviv blir anbefalt som reisemål.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart