Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Forbes: Hit må du reise i 2020

Det finnes over 4000 bygninger i Tel Aviv bygget med Bauhaus arkitektur. (Foto: Barak Brinker, via Times of Israel)
Her kan du oppleve 4000 bygninger bygget i Bauhaus-arkitektur.

Det kjente amerikanske forretnings- og finanstidsskriftet Forbes har laget en liste over de beste 20 destinasjonene å besøke i løpet av 2020. På andreplass på listen finner vi den israelske kystbyen Tel Aviv.

«Gammel historie og en moderne livsstil møtes i denne travle strandbyen langs Israels Middelhavskyst. Selv om ingen dag i denne urbane byen er komplett uten noen timer på den gyldne stranden, så vil du også sette av tid til å besøke det nylig åpnede «den hvite byen»-museet, skriver tidsskriftet.

Tel Aviv har den største samlingen av bygninger i Bauhaus-stil i hele verden. Over 4000 bygninger i Tel Aviv er bygget i denne unike arkitektoniske stilen. Det gjorde at «den hvite byen» i 2003 ble utpekt som et del av UNESCOs steder for verdensarven. I forbindelse med 100 års-jubileet til «den hvite byen» er det opprettet et nytt museum i Tel Aviv, som Forbes anbefaler.

Dessverre er det ikke lenger mulig å fly direkte fra Norge til Tel Aviv, men det er fortsatt mulig å fly via København, Stockholm og andre byer. Turismen til Tel Aviv og Israel vil i 2019 slå alle rekorder, med nesten fem millioner besøkende turister. Hvis trenden fortsetter blir det nye rekorder i 2020.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart