Cruiseskipet Norwegian Epic skal frakte passasjerer fra Haifa i Israel til Roma i Italia. (Foto: Norwegian Cruise Line)

– Vi gleder oss til å seile fra Israel

Norwegian Cruise Line starter for første gang med cruisereiser fra Haifa med skipet Norwegian Epic.

For første gang vil Norwegian Cruise Line (NCL) bruke havnen i Haifa som utgangshavn for Norwegian Epic, deres mest populære skip på det israelske markedet. Skipet vil gå fra Haifa til havnen i Roma.

Den første seilasen vil gå fra Haifa i november 2022 på en 11-dagers reise, som tar passasjerene med til Limassol, Rhodos, Kuşadası, Istanbul, Patmos, Pireus, Napoli, Livorno og til slutt Roma. Andre cruise vil gå fra Israel i november 2023.

– Vi gleder oss til å seile fra Israel for første gang og gjøre havnen i Haifa til en av våre hjemmehavner for Norwegian Epics sine seilaser i Middelhavet, sier Nick Wilkinson, regional visepresident for selskapets ruter i Midtøsten og Afrika, før han legger til:

– Det israelske markedet er av stor betydning for oss og vi er glade for å kunne gi våre gjester muligheten til å seile fra og besøke Israels vakre kyst på våre nye ruter. Norwegian Cruise Line setter alltid gjesten først og er forpliktet til å gi gjestene den beste ferieopplevelsen til havs.

NCL ble etablert i 1966 av den norske skipsrederen Knut Utstein Kloster i samarbeid med den israelsk-amerikanske forretningsmannen Ted Arison. Selskapet flyttet hovedkvarteret til Miami i 1988 og er i dag eid av det Hong Kong-baserte rederiet Star Cruises, som igjen er en del av malaysiske Genting Corporation. Rederiet disponerer 17 cruiseskip og hadde i 2018 en omsetning på nesten 60 milliarder kroner.

Hvis du ønsker å kombinere en tur til Israel med et cruise i Middelhavet, så er dette noe av det du kan oppleve ombord Norwegian Epic:

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart