Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Vi gleder oss til å seile fra Israel

Cruiseskipet Norwegian Epic skal frakte passasjerer fra Haifa i Israel til Roma i Italia. (Foto: Norwegian Cruise Line)
Norwegian Cruise Line starter for første gang med cruisereiser fra Haifa med skipet Norwegian Epic.

For første gang vil Norwegian Cruise Line (NCL) bruke havnen i Haifa som utgangshavn for Norwegian Epic, deres mest populære skip på det israelske markedet. Skipet vil gå fra Haifa til havnen i Roma.

Den første seilasen vil gå fra Haifa i november 2022 på en 11-dagers reise, som tar passasjerene med til Limassol, Rhodos, Kuşadası, Istanbul, Patmos, Pireus, Napoli, Livorno og til slutt Roma. Andre cruise vil gå fra Israel i november 2023.

– Vi gleder oss til å seile fra Israel for første gang og gjøre havnen i Haifa til en av våre hjemmehavner for Norwegian Epics sine seilaser i Middelhavet, sier Nick Wilkinson, regional visepresident for selskapets ruter i Midtøsten og Afrika, før han legger til:

– Det israelske markedet er av stor betydning for oss og vi er glade for å kunne gi våre gjester muligheten til å seile fra og besøke Israels vakre kyst på våre nye ruter. Norwegian Cruise Line setter alltid gjesten først og er forpliktet til å gi gjestene den beste ferieopplevelsen til havs.

NCL ble etablert i 1966 av den norske skipsrederen Knut Utstein Kloster i samarbeid med den israelsk-amerikanske forretningsmannen Ted Arison. Selskapet flyttet hovedkvarteret til Miami i 1988 og er i dag eid av det Hong Kong-baserte rederiet Star Cruises, som igjen er en del av malaysiske Genting Corporation. Rederiet disponerer 17 cruiseskip og hadde i 2018 en omsetning på nesten 60 milliarder kroner.

Hvis du ønsker å kombinere en tur til Israel med et cruise i Middelhavet, så er dette noe av det du kan oppleve ombord Norwegian Epic:


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart