Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Flyidéen til israeleren Shai Goitein er blitt så populært at han snart har samlet inn mer enn ti ganger mer enn opprinnelig ønsket beløp på Kickstarter. Gal Gadot blir nok også populær som Wonder Woman i storfilmen Batman vs. Superman. (Foto: isRealli, flickr.com)
Flyidéen til israeleren Shai Goitein er blitt så populært at han snart har samlet inn mer enn ti ganger mer enn opprinnelig ønsket beløp på Kickstarter. Gal Gadot blir nok også populær som Wonder Woman i storfilmen Batman vs. Superman. (Foto: isRealli, flickr.com)

Stakkars barn!

Det er synd på boikott-tilhengerne av Israel om dagen. Kanskje aller mest synd er det på deres barn og barnebarn, som aldri vil få prøve "tidenes kuleste leketøy" eller se storfilmen Batman vs. Superman.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Neste år kommer «tidenes kuleste leketøy» på markedet, melder Dagbladet. Mange norske barn vil aldri kunne styre et motordrevet papirfly fra sin smart-telefon, fordi deres foreldre eller besteforeldre boikotter Israel. Tenk bare hvor mange barn som kunne fått dette som gave av de 340.000 medlemmene i Fagforbundet. Men det er ingen sjanse. Tidenes kuleste leketøy er oppfunnet av israeleren Shai Goitein.  Et «overveldende flertall» i Fagforbundet vedtok boikott av Israel så sent som på landsmøtet i november.

Ulykken for boikott-tilhengernes barn og barnebarn fortsetter videre  inn i 2015. Storfilmen Batman vs. Superman skal lanseres 17. juli 2015, men det er mange norske barn som aldri vil kunne få se den. Vi tenker da på barna og barnebarna til de nordmenn som støtter kulturell boikott av Israel. Hvorfor? Den israelske skuespilleren og modellen Gal Gadot skal ha en av hovedrollene.

Vi ønsker boikott-tilhengerne lykke til med å holde sine barn og barnebarn langt unna all israelsk teknologi og kultur!

 

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart