Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Stakkars barn!

Flyidéen til israeleren Shai Goitein er blitt så populært at han snart har samlet inn mer enn ti ganger mer enn opprinnelig ønsket beløp på Kickstarter. Gal Gadot blir nok også populær som Wonder Woman i storfilmen Batman vs. Superman. (Foto: isRealli, flickr.com)
Flyidéen til israeleren Shai Goitein er blitt så populært at han snart har samlet inn mer enn ti ganger mer enn opprinnelig ønsket beløp på Kickstarter. Gal Gadot blir nok også populær som Wonder Woman i storfilmen Batman vs. Superman. (Foto: isRealli, flickr.com)
Det er synd på boikott-tilhengerne av Israel om dagen. Kanskje aller mest synd er det på deres barn og barnebarn, som aldri vil få prøve "tidenes kuleste leketøy" eller se storfilmen Batman vs. Superman.

Neste år kommer «tidenes kuleste leketøy» på markedet, melder Dagbladet. Mange norske barn vil aldri kunne styre et motordrevet papirfly fra sin smart-telefon, fordi deres foreldre eller besteforeldre boikotter Israel. Tenk bare hvor mange barn som kunne fått dette som gave av de 340.000 medlemmene i Fagforbundet. Men det er ingen sjanse. Tidenes kuleste leketøy er oppfunnet av israeleren Shai Goitein.  Et «overveldende flertall» i Fagforbundet vedtok boikott av Israel så sent som på landsmøtet i november.

Ulykken for boikott-tilhengernes barn og barnebarn fortsetter videre  inn i 2015. Storfilmen Batman vs. Superman skal lanseres 17. juli 2015, men det er mange norske barn som aldri vil kunne få se den. Vi tenker da på barna og barnebarna til de nordmenn som støtter kulturell boikott av Israel. Hvorfor? Den israelske skuespilleren og modellen Gal Gadot skal ha en av hovedrollene.

Vi ønsker boikott-tilhengerne lykke til med å holde sine barn og barnebarn langt unna all israelsk teknologi og kultur!

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart