Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Skjermdump fra Nrk.no 10. juni 2020.

Spinkel skriftstørrelse fikk svaksynt sosialist fra Sola til å svikte Den Store Saken

Det skjedde en tragedie på Sola i Rogaland denne uken.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

SATIRE

Den svaksynte sosialisten fra Sola hadde alltid vært trofast mot Den Store Saken. Ingen skulle kunne være i tvil. Tidligere folkevalgt og gruppeleder for parti som støtter Den Store Saken. Check. Ansatt i mektig arbeidstakerorganisasjon som støtter Den Store Saken. Check.

Men denne uken gikk hun på en smell.

– Jeg brukte ti minutt på å lete etter norske poteter, og trodde jeg hadde fått bingo, sier den svaksynte sosialisten til NRK Rogaland.

Om det hadde gått for lang tid etter forrige optikertime, eller om hun hadde lagt lesebrillene igjen hjemme, er ukjent for MIFF. Men det var i hvert fall først etter at hun kom hjem fra Meny, at hun oppdaget katastrofen. Med stor uthevet skrift og store bokstaver stod det: «PAKKET I NORGE».

Hjertet begynte å hamre i brystet til den svaksynte sosialisten. Det begynte å demre for henne hva dette kunne bety. Da hun finleste etiketten litt bedre så hun til sin forferdelse at opprinnelseslandet til potetene var – hold dere fast – Israel.

Da tok den svaksynte sosialisten opp mobilen, med hardware og software utviklet i Israel, og postet et bilde på Twitter. «Meny villeder og skjuler tyvegods – potetene er fra iSrael, men det er nesten umulig å finne ut av. Frekt og utgjort!»

Alle måtte nå få hjelp til å forstå at dette hadde vært et uhell. Den svaksynte sosialisten måtte renvaske seg ikke bare på Twitter. Med velvillig hjelp av NRK ble mer israelsk teknologi tatt i bruk for å kringkaste nyheten om den spinkle skriftstørrelsen til hele landet. NRK sørget forøvrig å illustrere saken med et bilde der den store teksten «Pakket i Norge» er skjult av en finger.

Nå ble sorgen vendt til glede for den svaksynte sosialisten. Hun hadde igjen vist seg trofast mot Den Store Saken, hun hadde fått Meny til å gi henne pengene tilbake for potetene og Bama til å samtykke i at navnet til Den Store Tyven var skrevet med for liten skriftstørrelse. Gladmelding, skrev hun på Facebook. I det nyheten spredte seg til den svaksynte sosialistens Facebook-venner bidro de alle til å styrke Facebooks forsknings- og utviklingsavdeling i Israel.

Selv avviser Sola-damen at hun er svaksynt.

– Jeg har både briller og leseforståelse, hevder hun på Facebook.

Oppdatering

Denne setningen ble lagt til noen timer etter første publisering: «NRK sørget forøvrig å illustrere saken med et bilde der den store teksten «Pakket i Norge» er skjult av en finger. «

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart