Søk
Skjermdump fra Nrk.no 10. juni 2020.

Spinkel skriftstørrelse fikk svaksynt sosialist fra Sola til å svikte Den Store Saken

Det skjedde en tragedie på Sola i Rogaland denne uken.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

SATIRE

Den svaksynte sosialisten fra Sola hadde alltid vært trofast mot Den Store Saken. Ingen skulle kunne være i tvil. Tidligere folkevalgt og gruppeleder for parti som støtter Den Store Saken. Check. Ansatt i mektig arbeidstakerorganisasjon som støtter Den Store Saken. Check.

Men denne uken gikk hun på en smell.

– Jeg brukte ti minutt på å lete etter norske poteter, og trodde jeg hadde fått bingo, sier den svaksynte sosialisten til NRK Rogaland.

Om det hadde gått for lang tid etter forrige optikertime, eller om hun hadde lagt lesebrillene igjen hjemme, er ukjent for MIFF. Men det var i hvert fall først etter at hun kom hjem fra Meny, at hun oppdaget katastrofen. Med stor uthevet skrift og store bokstaver stod det: «PAKKET I NORGE».

Hjertet begynte å hamre i brystet til den svaksynte sosialisten. Det begynte å demre for henne hva dette kunne bety. Da hun finleste etiketten litt bedre så hun til sin forferdelse at opprinnelseslandet til potetene var – hold dere fast – Israel.

Da tok den svaksynte sosialisten opp mobilen, med hardware og software utviklet i Israel, og postet et bilde på Twitter. «Meny villeder og skjuler tyvegods – potetene er fra iSrael, men det er nesten umulig å finne ut av. Frekt og utgjort!»

Alle måtte nå få hjelp til å forstå at dette hadde vært et uhell. Den svaksynte sosialisten måtte renvaske seg ikke bare på Twitter. Med velvillig hjelp av NRK ble mer israelsk teknologi tatt i bruk for å kringkaste nyheten om den spinkle skriftstørrelsen til hele landet. NRK sørget forøvrig å illustrere saken med et bilde der den store teksten «Pakket i Norge» er skjult av en finger.

Nå ble sorgen vendt til glede for den svaksynte sosialisten. Hun hadde igjen vist seg trofast mot Den Store Saken, hun hadde fått Meny til å gi henne pengene tilbake for potetene og Bama til å samtykke i at navnet til Den Store Tyven var skrevet med for liten skriftstørrelse. Gladmelding, skrev hun på Facebook. I det nyheten spredte seg til den svaksynte sosialistens Facebook-venner bidro de alle til å styrke Facebooks forsknings- og utviklingsavdeling i Israel.

Selv avviser Sola-damen at hun er svaksynt.

– Jeg har både briller og leseforståelse, hevder hun på Facebook.

Oppdatering

Denne setningen ble lagt til noen timer etter første publisering: «NRK sørget forøvrig å illustrere saken med et bilde der den store teksten «Pakket i Norge» er skjult av en finger. «


 

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart