Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kjære butikksjef

Kjære butikksjef!
Kjære butikksjef!
Boikottaksjonene mot Israel handler ikke om kamp for fred og to stater for to folk, men er en urettferdig demoniseringskampanje som til slutt ønsker å fjerne Israel fra kartet.

I forbindelse med den internasjonale boikottdagen av Israel, har MIFF utarbeidet et brev som venner av Israel kan levere til sin lokale butikksjef.

Klikk her for å laste ned brevet som PDF (én A4-side), skriv ut, undertegn og lever på butikk.

 

Les hele brevet under.

 

Kjære butikksjef,

Jeg setter stor pris på at din butikk selger israelske varer! Dersom jeg ser israelske varer i butikkhyllen din, er det ofte jeg legger ekstra mye i handlekurven. Det samme gjør mange av mine venner.

Vi gjør det som en protest og en støtte.

Vår protest retter seg mot alle palestina-aktivister i Norge som kjemper innbitt for boikott av Israel. Vi mener bestemt at alle former for boikott og boikottoppfordringer av Israel er umoralske, med mindre man også boikotter alle andre land som er i tilsvarende konflikter. Det gjelder jo flere titalls land over hele verden. Skal man da være rettferdig, må man begynne boikott av de største forbryterne, men det tenker selvsagt ikke aktivistene på et øyeblikk. Den eneste staten i verden de vil boikotte er den eneste staten i verden med jødisk flertall. Det er ikke mer enn 70 år siden sist vi så slike urettferdige boikottaksjoner mot jøder i Europa.

Aktivistene hevder deres aksjon retter seg mot israelsk «okkupasjon av Palestina». Som du sikkert vet, har Israel trukket seg helt ut av Gaza-stripen, og har tilbudt en nesten full uttrekning fra Vestbredden i de to siste runder med fredsforhandlinger. Problemet har vært at palestinerne, og deres venner, krever mer enn en egen stat på Vestbredden og Gaza-stripen. Palestinske ledere, også de mer «moderate», sier de aldri vil anerkjenne Israels jødiske identitet. De norske aktivistene bekrefter sin støtte til en slik kompromissløs holdning med å vise et kart på sine nettsider hvor Israel er borte – hele landområdet, også det som i dag er Israel innenfor sine internasjonalt anerkjente grenser, er blitt Palestina.

Misforstå ikke! Boikottaksjonene mot Israel handler ikke om kamp for fred og to stater for to folk, men er en urettferdig demoniseringskampanje som til slutt ønsker å fjerne Israel fra kartet.

Vår støtte går til Israel, den eneste stabile rettsstaten og det mest velfungerende demokratiet i Midtøsten og Nord-Afrika. Som du nok kjenner til, har jødene gjennom historien vært en undertrykt og forfulgt minoritet i veldig mange land, inkludert den arabiske verden. I Israel har jøder over hele verden funnet en nødhavn, et ørlite område på størrelse med et norsk fylke hvor de kan styre sin egen skjebne. Å støtte jødenes rett til selvråderett i sitt eget land er god nok grunn til å samhandle med dem mest mulig.

Men handel med Israel styrker ikke bare økonomien til verdens eneste jødiske stat, den gir også arbeidsplasser og velferd til de eneste araberne i Midtøsten som foreløpig har opplevd en skikkelig «arabisk vår». Araberne med israelsk statsborgerskap ligger langt foran sine brødre i nabolandene når det gjelder levestandard og økonomisk utvikling.

Hvis du vil lese mer om dette, anbefaler jeg å gå til nettstedet miff.no.

Du kan trygt fortsette å ta inn israelske varer!

Din faste kunde,

 

Sted og dato:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart