Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Det falske bildet av Israel ble utgitt av MIFF i november 2020.

Alf R. Jacobsen: Boken «Det falske bildet av Israel» er som et knyttneveslag mot medieverdenens selvbilde

Nå kan du forhåndsbestille Conrad Myrlands nye bok «Det falske bildet av Israel».

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Det falske bildet av Israel dokumenterer hvilke vrangforestillinger som er utbredt i Norge om den jødiske staten. Den gir svar på hvordan dette bildet er blitt til, gjennom flere tiår med ensidig og feilaktig informasjon fra norske medier og skolebøker. Det er særlig NRK og nyhetsbyrået NTB som får sin agenda avslørt.  

Forfatter og journalist Alf R. Jacobsen. (Foto: Aschehoug)
Forfatter og journalist Alf R. Jacobsen. (Foto: Aschehoug)

«Boken Det falske bildet av Israel er som et knyttneveslag mot medieverdenens selvbilde, utenriksdekning og multikulturelle nonsjalanse. Alle, som tar seg tid til å lese hele verket, vil sitte rystet igjen over feil, ensidighet og direkte pro-arabisk propaganda. Ikke tilfeldige og tilgivelige enkeltstående misforståelser under tidspress, men systematisk desinformasjon og Israel-hets i reportasje etter reportasje, år etter år. Kritikken er ugjendrivelig dokumentert og fundamental og bør bli tvangslesning ved alle fakulteter og skoler som driver med journalistikk og kommunikasjon.»

Alf R. Jacobsen, journalist og forfatter, i forordet.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart