Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk valg starter i utlandet

En israelsk valgdebatt om utenrikspolitikk som nylig ble arrangert av The Israel Project. (Illustrasjon: The Israel Project)
En israelsk valgdebatt om utenrikspolitikk som nylig ble arrangert av The Israel Project. (Illustrasjon: The Israel Project)
Fra og med i dag kan 4.000 israelske diplomater og andre utsendinger i utlandet avgi sin stemme på 96 ulike steder rundt omkring i verden.

Det første valglokalet som åpnet torsdag morgen, var den israelske ambassaden i New Zealands hovedstad Wellington. Mens vanlige israelske statsborgere i utlandet må reise hjem for å avgi sin stemme på valgdagen 22. januar, kan spesifikke yrkesgrupper i dag gjøre sin plikt der de bor. 4.000 diplomater, ansatte i Jewish Agency, Jødisk nasjonalfond og Verdens zionistorganisasjon, deres ektefeller og barn mellom 18-20 år, har denne muligheten.

I USA vil 10 valglokaler være åpne, 4 i Kina og 2 i Tyrkia. Den største «valgkretsen» er New York, hvor 600 personer er registrert som stemmeberettigede. For fire år siden var den totale valgoppslutningen i utlandet 62,3 prosent.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart