Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Mofaz: – Irans raketter truer Europa

- Irans raketter har de fleste europeiske hovedsteder innenfor rekkevidde, påpeker Shaul Mofaz, leder for Knessets forsvars- og utenrikskomité. - Alle som tror de er immune [for faren] tar feil, legger Mofaz til.

Kadima-politikeren tar til orde for å trappe opp sanksjoner mot Iran. – Militær aksjon av enhver art, spesielt fra Israel, er det verste som kan skje på dette tidspunkt, men alle alternativer må være aktuelle og klare. Vi vil ikke akseptere et Iran med atomvåpen, sier Mofaz. – Nå når sannheten er lagt fram for verden, må Israel få den frie verden til å stanse Iran, sier Kadima-leder Tzipi Livni. Kadima er det største partiet i Knesset, men partiet er ikke med i Benjamin Netanyahus sentrum-høyre koalisjon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart