Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vårt hovedkvarter i Gaza er beskutt

FNs hovedkvarter i Gaza by ble truffet av israelske granater torsdag, opplyser FNs talsmann Chris Gunness til Sky News. Minst tre mennesker skal være skadet. FNs generalsekretær Ban Ki-moon, som kom til Israel torsdag, sier forsvarsminister Ehud Barak har sagt at beskytningen av FN-bygningen var "en grov feil". IDFs informasjonsavdeling opplyser at israelske styrker besvarte ild som kom fra området rundt FN-bygningen. De sier også til Jerusalem Post at hendelsen blir nærmere etterforsket. En israelsk granat traff også en fløy av Shifa-sykehuset på Gaza-stripen torsdag, i følge palestinske rapporter. Israel opprettholder fire timers kamppause fra klokken 11 på formiddagen til klokken 3 på ettermiddagen, for å gi humanitære forsyninger anledning til å komme fram til sivilbefolkningen, og for å la lokalbefolkningen handle inn nødvendige varer. I følge IDF har 1.136 lastebil-lass med humanitære forsyninger blitt overført til Gaza-stripen siden 27. desember.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart