Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

– Israels trusler om angrep er brudd på FNs grunnregler

Sikkerhetsrådets president for august, Gérard Araud, mottok onsdag et brev fra Irans viseambassadør i FN. (Foto: UN Photo)
Sikkerhetsrådets president for august, Gérard Araud, mottok onsdag et brev fra Irans viseambassadør i FN. (Foto: UN Photo)
Irans viseambassadør i FN, Es'haq Ale-Habib, kritiserte onsdag Israels mulige planer om å angripe landets atomreaktorer, i et brev til FNs sikkerhetsråd.

Ale-Habib hevdet Israels eventuelle preventive angrep vil være et brudd på FNs grunnregler, som sier at en medlemsstat i FN ikke kan angripe en annen medlemsstat uten Sikkerhetsrådets samtykke. Onsdag mottok rådets president for august, franske Gérard Araud, brevet fra Iran.

– Lederne i sionistregimet har truet med å bruke makt mot Iran, basert på falske anklager, og urettferdig nok regner vi med et umiddelbart angrep på våre atomfasiliteter. [Truslene] er brudd på de fundamentale prinsippene i FNs grunnregler og internasjonale reguleringer. Og de går imot den globale innsatsen for å fremme fred og sikkerhet, skrev han.

Neste uke arrangerer Teheran en konferanse for Non-Aligned Movement, 120 stater som ikke regner seg som del av en noen stor blokk knyttet til en supermakt. Til sammen er disse NAM-statene den største blokken ved voteringer i FNs generalforsamling. Israel har oppfordret FNs generalsekretær Ban Ki-moon til å holde seg hjemme fra konferansen. Onsdag forsikret imidlertid FN-diplomater at Ki-moon vil stille opp på konferansen, melder Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart