Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Les hvorfor apartheid-anklagen er en løgn. (Foto: Daniel Roy, flickr.com)
Les hvorfor apartheid-anklagen er en løgn. (Foto: Daniel Roy, flickr.com)

Løgnuken i gang på UiO

Denne uken arrangerer Israels fiender i Norge "Apartheid-uke". Anklagen rettes mot den staten i det store Midtøsten som har absolutt færrest likhetstrekk med apartheid. Se hvorfor apartheid-anklagen mot Israel er en stor løgn.

I Norge blir «Israeli Apartheid Week» arrangert ved Det Samfunnsvitenskapelige Fakultet ved Universitet i Oslo (UiO). Fra tirsdag til fredag er det foredrag i regi av grupper som vil boikotte Israel. Den ene arrangøren har en logo hvor Israel er helt borte fra kartet, erstattet med islams grønne farge over hele det tidligere britiske mandatområdet.

Se presentasjonen under som avslører hvorfor apartheid-anklagen mot Israel er en løgn.

[issuu viewMode=singlePage width=420 height=297 embedBackground=%2300a2e8 titleBarEnabled=true backgroundColor=%23222222 documentId=120108091655-526dbcc638de4931ac4a5587ce326f50 name=2012-01-apartheid-loegnen-og-andre-falske-bilder username=miff tag=conrad%20myrland unit=px id=204fd73e-0ab8-b2d6-0009-f399543ca1bd v=2]

Her kan du laste ned PDFen: Apartheid-løgnen og andre falske bilder av Israel

 

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart