Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Resultater av israelske politimetoder gjør NRKs og Dagbladets demonisering enda mer grotesk

Faksmile av Dagbladet 8. juni 2020.
Kriminaliteten gikk ned i områder hvor politifolk hadde fått opplæring i god kommunikasjon av israelske eksperter.

I 2020, etter drapet av George Floyd i USA, skrev MIFF: «Den gamle europeiske konspirasjonen om at jødene har skylden for skiftende katastrofer og samfunnsplager sitter fortsatt i veggene i flere norske redaksjoner. Nå er det ikke lenger alltid ‘jødene har skylden’, men ‘Israel har skylden’.» Den gang ga NRK og Dagbladet Israel skylden for amerikansk politivold. MIFFs fakta i saken, viste imidlertid at «hvis det er noen sammenheng mellom amerikansk politibrutalitet og trening i Israel (det er det sannsynligvis ikke!), så ser det ut til å være at samarbeid med Israel reduserer den, ikke øker den».

MIFFs påstand blir nå bekreftet i en artikkel i den venstreorienterte israelske avisen Ha’aretz. I tre amerikanske byer hvor politiet har fått kommunikasjonstrening fra Israel er antallet arrestasjoner redusert med 60 prosent og kriminaliteten redusert med 14 prosent. Meningsmålinger i områdene viste også at befolkningen fikk et mer positivt inntrykk av politiet.

Den israelske opptreningsgruppen er ledet av professor David Weisburd ved Det hebraiske universitetet i Jerusalem. Målet er å hjelpe politifolkene til å vise empati mot menneskene de møter og ta dem på alvor. De får lære hvordan de kan vise oppmerksomhet og være klar i sin kommunikasjon, inkludert kroppsspråk.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart