Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Faksmile av Dagbladet 8. juni 2020.

Resultater av israelske politimetoder gjør NRKs og Dagbladets demonisering enda mer grotesk

Kriminaliteten gikk ned i områder hvor politifolk hadde fått opplæring i god kommunikasjon av israelske eksperter.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

I 2020, etter drapet av George Floyd i USA, skrev MIFF: «Den gamle europeiske konspirasjonen om at jødene har skylden for skiftende katastrofer og samfunnsplager sitter fortsatt i veggene i flere norske redaksjoner. Nå er det ikke lenger alltid ‘jødene har skylden’, men ‘Israel har skylden’.» Den gang ga NRK og Dagbladet Israel skylden for amerikansk politivold. MIFFs fakta i saken, viste imidlertid at «hvis det er noen sammenheng mellom amerikansk politibrutalitet og trening i Israel (det er det sannsynligvis ikke!), så ser det ut til å være at samarbeid med Israel reduserer den, ikke øker den».

MIFFs påstand blir nå bekreftet i en artikkel i den venstreorienterte israelske avisen Ha’aretz. I tre amerikanske byer hvor politiet har fått kommunikasjonstrening fra Israel er antallet arrestasjoner redusert med 60 prosent og kriminaliteten redusert med 14 prosent. Meningsmålinger i områdene viste også at befolkningen fikk et mer positivt inntrykk av politiet.

Den israelske opptreningsgruppen er ledet av professor David Weisburd ved Det hebraiske universitetet i Jerusalem. Målet er å hjelpe politifolkene til å vise empati mot menneskene de møter og ta dem på alvor. De får lære hvordan de kan vise oppmerksomhet og være klar i sin kommunikasjon, inkludert kroppsspråk.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart