Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk marine stanset palestinsk båt

En palestinsk fiskebåt kom inn i israelsk farvann utenfor Gaza-stripen lørdag. I følge IDF nektet båten å stanse etter varselskudd, og mannskapet ble arrestert og tatt inn i forhør av israelsk marine. I følge palestinske sykehuskilder ble en 17 år gammel palestiner alvorlig skadet da fiskebåten han var i ble beskutt. IDF sjekker palestinske rapporter om at to andre fiskebåter oppholdt seg i området. Den palestinske tenåringen kan ha blitt truffet av streifskudd fra varselskytingen, skriver Ha’aretz. Israelske bakkestyrker trakk seg ut av Gaza-stripen i september. Israelsk marine holder fortsatt tett oppsyn over farvannet utenfor kyststripen, og lar palestinske fartøy kun operere i et smalt belte utenfor Gaza.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart