Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF trapper opp gjengjeldelser mot Kassam-grupper

Palestinske terrorgrupper fortsetter å skyte granater og raketter mot israelske mål fra Gaza-stripen. Den siste granaten slo ned nær sikkerhetsgjerdet ved grensekrysningen Karni søndag kveld. Søndag kveld trappet IDF også opp gjengjeldelsesaksjonene med flere artillerisalver mot utskytningsområdene for Kassam-raketter. – Palestinerne må forstå at vi ikke tolererer rakettangrep, sier kilder i IDF. For å sette makt bak ordene inntok en rekke israelske stridsvogner posisjon mot den nordlige grensen av Gaza-stripen søndag kveld. – Våre gjengjeldelsesaksjoner kommer til å være overdrevne og ikke proporsjonale, varsler IDF. Dersom de palestinske angrepene fortsetter vil Israel intensivere sine gjengjeldelsesaksjoner ytterligere. Etter at Israel begynte å skyte tilbake mot gruppene som angriper med Kassam-raketter er antallet raketter som når israelsk territorium redusert til omkring 20 prosent. De andre 80 prosentene når ikke langt nok og slår ned i palestinsk område. De israelske gjengjeldelsene har presset terroristene lenger bort fra grensen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart