Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Minst fem palestinere drept i interne kamper

Væpnede Fatah-menn tilknyttet en palestinsk sikkerhetstjeneste angrep kjøretøyet til et Hamas-medlem på Gaza-stripen søndag. Mohammad al-Ghalbans gravide kone ble drept, mens Hamas-lederen selv og hans bror ble skadet. I skuddvekslingene som fulgte ble minst tre palestinere som var i nærheten drept, samt en av de angripende militssoldatene, melder Ha’aretz. Fatah har gitt Hamas frist til midnatt på å godkjenne fangenes politiske plan, et dokument som blir kalt "Det nasjonale enhets dokumentet". Planen støtter terrorangrep på israelere på Vestbredden. I følge dokumentet skal PLO være den eneste lovlige representanten for det palestinske folk. Ved å godkjenne planen må Hamas og Islamsk Jihad legge seg inn under PLO. – Dersom ikke Hamas godkjenner planen, vil vi avholde en folkeavstemning, sier Yasser Abed Rabbo (Fatah). Palestinernes helseminister har erklært unntakstilstand i etterkant av søndagens kamper på Gaza-stripen, skriver Yedioth Aharonoth. Palestinske sanitetsarbeidere har fått instruks om å bruke skuddsikre vester under redningsarbeid.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart