Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Seks europeiske statsledere lover å hindre smugling

Dagen etter at Israel hadde erklært sin våpenhvile, lovte seks europeiske ledere å arbeide for at Hamas ikke skal få ruste opp igjen. Det sa de både på toppmøte i Sharm el-Sheikh i Sinai og på et møte med statsminister Ehud Olmert i Jerusalem.

Dagen etter at Israel hadde erklært sin våpenhvile, lovte seks europeiske ledere å arbeide for at Hamas ikke skal få ruste opp igjen. Det sa de både på toppmøte i Sharm el-Sheikh i Sinai og på et møte med statsminister Ehud Olmert i Jerusalem. De seks var statsminister Gordon Brown (Storbritannia), president Nicolas Sarkozy (Frankrike), kansler Angela Merkel (Tyskland), statsminister Silvio Berlusconi (Italia), statsminister Jose Luis Rodriguez Zapatero (Spania) og statsminister Mirek Topolanek (Tsjekkia, som for tiden har formannskapet i EU).

De tilbød både tropper og teknisk utstyr til å forhindre våpensmugling, blant annet til å oppdage tunneler som blir gravd. Olmert sa at Israel ikke har noe ønske om å skade barn og sivile. De er Hamas’ ofre, sa han. Angela Merkel sa at Israel har rett til å leve i fred og ikke under trusler. Berlusconi sa han er stolt av at han fikk EU til å sette Hamas på listen over terrororganisasjoner. I Israel sier noen at når EU viser så stor aktivitet akkurat nå, er det fordi vakuumet i amerikansk politikk i dagene før en ny administrasjon overtar, tillater dem det.

Det er ikke sikkert de kan gjøre like mye når en ny president er på plass i USA. En høytstående embetsmann i EU sa mandag at EU straks vil sende humanitær hjelp til Gaza. Men gjenoppbygging av bygninger og infrastruktur vil ikke begynne før man har funnet en akseptabel palestinsk partner. Hamas’ konfrontasjoner med Israel hindrer et godt liv for folket på Gaza. Palestinerne må nå forlange fred fra sine leder.

Kilder: Artikler fra jpost.com og haaretz.com.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart