Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Iran var viktigste leverandør av våpen til Hamas i 2010

I en oppsummering av år 2010, skriver den israelske sikkerhetsorganisasjonen Shin Bet at Iran smuglet over 1.000 granater, hundrevis av raketter og dusinvis avanserte antistridsvognraketter inn til Gaza i løpet av året. Myndighetene i Teheran har i inneværende år, som tidligere, vært den viktigste kilde til våpen for Hamas. De har også vært med å finansiere trening av Hamas-soldater i Libanon og Syria. På tross av en opptrapping i antallet rakettangrep fra Gaza den siste uken har 2010 vært et relativt rolig år for befolkningen i Sør-Israel, i forhold til de foregående. Mens det i løpet av 2010 var 150 rakettangrep fra Gaza-stripen, var antallet i fjor 569. For to år siden var tallet så høyt som 2048 raketter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart