Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ansatte og bedrifter i Sør-Israel kompenseres

En rakett fra Gaza-stripen var svært nær å treffe boligblokker i Kiryat Malachi, den 16. november 2012. (Foto: IDF)
En rakett fra Gaza-stripen var svært nær å treffe boligblokker i Kiryat Malachi, den 16. november 2012. (Foto: IDF)
Israelske myndigheter vil kompensere næringslivet i Sør-Israel etter rakettangrepene som har rammet bedriftene i området. Målet er å redde arbeidsplasser.

Også ansatte som ikke kom seg på jobb under de intensive rakettangrepene i midten av november vil bli kompensert for tapt arbeidsinntekt, skriver Jerusalem Post. Avtalene er forhandlet frem mellom finansdepartementet, Skattemyndighetene, arbeiderorganisasjonen Histadrut og paraplyorganisasjonen for arbeidsgiverforeningene, Føderasjonen av israelske økonomiske organisasjoner (FIEC).

Alle ansatte som lever innenfor sju kilometer radius fra Gazas grenser vil få full kompensasjon for sin tapte arbeidstid. Det samme vil alle foreldre med barn under 14 år som bor under 40 kilometer fra Gaza. Disse fikk beskjed av Hjemmefronten om å holde barna hjemme fra skolen.

De arbeiderne som bor under 7 kilometer fra Gaza vil i tillegg få skattelettelser for de neste to årene, som kompensasjon for ventede rakettsalver i framtiden. En rekke landsbyer utenfor denne grensen vil også få slike skattelettelser.

Arbeiderne først
Næringslivet i Israel vil bli kompensert etter at de israelske myndighetene har kompensert arbeiderne. Innbyggere i Sør-Israel kan søke fram til 21. mars. Bedrifter i området tapte anlagsvis over 300 millioner kroner under rakettangrepene, i stor grad på grunn at arbeidere som ikke kom på jobb.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart