Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Barneterroristene til Hamas behandles på israelske sykehus

IDF har beslaglagt blant annet disse Hamas-våpen etter en trefning for noen dager siden. (Foto: IDF)
IDF har beslaglagt blant annet disse Hamas-våpen etter en trefning for noen dager siden. (Foto: IDF)
I dag morges kom det et klart eksempel på at Hamas bruker barnesoldater, nok en krigsforbrytelse fra terrorgruppen. Israelske leger arbeider for å redde livet til en palestinsk 16-åring som deltok i terrorangrep inn i Israel.

En 16 år gammel Hamas-terrorist blir behandlet på et israelsk sykehus i Ashkelon, etter at han ble skadet i kamper med israelske styrker inne i Israel. Dette meldte Israel Radio tirsdag ettermiddag ifølge Times of Israel. 16-åringen skal ikke ha vært ved bevissthet da han ankom sykehuset.

Før daggry mandag tok to grupper Hamas-terrorister seg inn i Israel via tunneler. Den ene gruppen, kledd i israelske uniformer, tok seg inn i Israel i nærheten av Kibbutz Nir-Am. Den andre tok seg inn like ved Erez, flere kilometer nordøst for byen Beit Hanoun på Gazastripen. Begge gruppene kom i trefninger med israelske styrker og led store tap, men den ene gruppen lyktes i å ta livet av en israelsk offiser og tre soldater. Det er ikke klart hvilken av de to gruppene 16-åringen tilhørte. En annen Hamas-terrorist skal ifølge rapporten få behandling på et sykehus i Beersheba.

Det ble også meldt at IDF-soldater som har kjempet i Gaza blir behandlet for skader etter å ha stått overfor 13-14-årige palestinske barn med bombebelter.

Når disse unge terroristene blir drept, blir det meldt med krigsoverskrifter i Norge at barn er drept. I en del tilfeller kunne det nok med rette stått barneterrorister. Al Jazeeras oversikt (oppdatert frem til for noen dager siden) viste at det store flertallet drepte var menn i stridsdyktig alder. Også for barn var det klar overvekt av gutter i forhold til jenter.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart