Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hamas: – Vi vil gjenta massakrer som 7. oktober til Israel er utslettet

Hamas-toppen Ghazi Hamad er en av beslutningstakerne i terrororganisasjonen. (Foto: Wikipedia)
Intervjuet med Hamas-toppen Ghazi Hamad viser hvorfor Israel er nødt til å fjerne terrorgruppen.

I et intervju med en libanesiske TV-kanalen LBCI sier Hamas-topp Ghazi Hamad at de kommer til å gjennomføre flere massakrer som de gjorde 7. oktober, da de drepte over 1400 israelere og kidnappet over 240.

– Vi må lære Israel en lekse og vil gjøre det samme om igjen og om igjen. Al-Aqsa-flommen [7. oktober-massakren] var bare det første angrepet, men det vil bli et andre, tredje og fjerde. Vi er innstilt på å kjempe, sier Hamad i intervjuet med den libanesiske TV-kanalen.

Intervjuet er oversatt til engelsk og publisert av organisasjonen Middle East Media Research Institute (MEMRI). I intervjuet gjentar Hamas-toppen hva som er terrororganisasjonens mål – å utslette Israel.

– Israel er et land som ikke har noen plass her. Vi må fjerne det landet. Det er vi ikke redde for å si rett ut, forteller han.

Blodspor i kibbutz Be’eri etter 7. oktober-massakren, hvor over 1400 ble drept. (Foto: Flash90)

Etter terrorangrepet 7. oktober har det israelske forsvaret bombet flere tusen Hamas-mål på Gazastripen, som også har ført til store lidelser blant sivilbefolkningen på Gaza. Likevel mener Hamas-toppen at angrepet på Israel var verdt prisen – tross alle lidelsene.

– Om vi betaler en pris? Det gjør vi og det er vi klare for. Vi kalles en nasjon av martyrer og vi er glade for å ofrer martyrer, sier han.

Hamad mener Israels eksistens er årsaken til all blodsutgytelsen.

– Ingen burde klandre oss. 7. oktober, oktober 10, oktober én million – alt vi gjør er rettferdiggjort, sier Hamas-toppen i intervjuet.

I forrige uke ble Hamad intervjuet av den britiske kringkasteren BBC. I intervjuet løy han om at Hamas ikke hadde intensjoner om å drepe sivile. Rundt 1000 av de drepte var sivile. Da Hamad ble konfrontert med de mange drapene på sivile stormet han ut av intervjuet med BBC.

Samtidig som Hamad sier at de er villig til å ofre sin egen befolkning i kampen mot Israel, så sier Hamas-leder Moussa Abu Marzouk at de ikke har noe ansvar for å beskytte sin egen sivilbefolkningen. Han sier de ikke vil prioritere å bygge bomberom for de sivile, men heller underjordiske tuneller for seg selv.

– Vi bygger tuneller fordi vi ikke har annen måte å beskytte oss selv fra å bli drept i luftangrep. Vi kjemper fra innsiden av tunellene, sier han.

Her kan du se klippet hvor Hamad sier de vil gjenta 7. oktober:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart