Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hamas-terrorist: – Vi ble fortalt at vi skulle få 100.000 kroner for hvert gissel vi tok

En utbrent bolig i kibbutz Be'eri. I denne kibbutzen ble mange av innbyggerne enten drept eller kidnappet av Hamas. (Foto: Flash90)
I avhør forteller Hamas-terrorister at de fikk beskjed av Hamas-ledelsen om å drepe og kidnappe sivile, også kvinner, eldre og barn.

Den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet og det israelske politiet har publisert opptak fra deler av avhør med noen av terroristene som ble pågrepet i forbindelse med massakren i det sørlige Israel 7. oktober.

Opptakene fra avhørene ble tilgjengelig for offentligheten mandag 23. oktober og viser deler av seks separate avhør, skriver Jerusalem Post.

Selv om hver av terroristene har ulike opplevelser, så har de likevel noe til felles. Alle Hamas-terroristene forklarer i avhørene at de hadde fått en eksplisitt instruksjon om å drepe og kidnappe sivile, inkludert eldre, kvinner og barn.

En av terroristene sier i avhøret at de ble lovet 100.000 kroner og en leilighet hvis man tok med seg et gissel tilbake til Gazastripen.

Planen var også å holde lokalsamfunn og kibbutzer etter at de var ferdige med å drepe og kidnappe innbyggerne som bodde der.

Noen av terroristene beskriver i avhørene svært detaljert om hva som skjedde da flere tusen terrorister stormet Israel lørdag 7. oktober.

– Vi hadde fått instruksjoner om å kidnappe kvinner og barn, sier en.

En annen terrorister forteller om en opplevelse med en død kvinne.

– Kroppen hennes lå på gulvet. Jeg skjøt henne og sjefen min ropte til meg at jeg ikke måtte sløse kuler på en død kropp, forklarer han.

Terroristene sier de kom for å drepe og at de ikke skilte mellom sivile og soldater. (Foto: Flash90)

Terroristene gjør det helt klart i avhørene at de kom for å drepe og at de ikke skilte mellom israelske soldater og sivilbefolkningen.

– Da vi var ferdige med å drepe brente vi to hus, sier en av dem.

De forteller videre om hvordan de kidnappet sivile til Gazastripen.

I avhørene kommer terroristene med flere grusomme detaljer. De forteller blant annet at de brukte røyk for å tvinge sivile ut av husene og at de skjøt flere kjæledyr. De forteller om store mengder døde mennesker, mennesker som gråt og mennesker som prøvde å flykte.

Alle de seks avhørte Hamas-terroristene blir spurt om det de gjorde under massakren 7. oktober er tillatt i islam. Alle svarte det samme:

– Nei, islam tillatter tillater ikke å drepe kvinner og barn.

Flere terrorister var ruset på Captagon, et syntetisk amfetamin-lignende rusmiddel, under massakren. Det gjorde at de undertrykte frykt og gjorde dem mer likegyldige når de gikk fra dør til dør å drepte.

Over 1400 mennesker ble drept i terrorangrepet 7. oktober. I tillegg ble svært mange kidnappet til Gazastripen. Hamas har frigjort 4 av gislene, men holder fortsatt over 220 fanget. Blant annet rundt 30 barn.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart