Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Hamas-terrorister var ruset da de gikk rundt og massakrerte sivile

Mange av Hamas-terroristene var ruset da de gikk dør til dør og massakrerte israelske familier. Her fra et blodbad i kibbutzen Kfar Aza. (Foto: Flash90)
Det er funnet Captagon-piller på terroristene etter massakren. IS-terrorister brukte samme rusmiddel.

Flere av terroristene som utførte massakren i Israel 7. oktober skal ha vært under påvirkning av rusmiddelet Captagon, et syntetisk amfetamin-lignende rusmiddel, skriver Jerusalem Post. Captagon ble opprinnelig produsert i Europa og smuglet gjennom Tyrkia til det arabiske markedet.

Pillene ble funnet i lommene til mange av terroristene som ble drept i kamper med israelsk politi og soldater inne på israelsk territorium.

Det sentralstimulerende stoffet, omtalt som «fattigmanns kokain», tillot terroristene å gjennomføre grusomme handlinger med en følelse av ro og likegyldighet. Samtidig holder det personer våkne i lange perioder og det undertrykker følelsen av sult.

Captagon ble for alvor kjent i 2015, da det kom frem at det ble brukt av IS-terrorister for å undertrykke frykt før de utførte terrorangrep. De siste årene har land som Libanon og Syria begynt å produsere og distribuere stoffet i stor skala. Stoffet har også blitt populært på Gazastripen.

For to år siden kunne The New York Times avsløre at personer knyttet opp mot den syriske diktatoren Bashar Assad, inkludert hans brødre, var involvert i produksjon og salg av Captagon. Også den libanesiske terrorgruppen Hizbollah tjener penger på salg av rusmiddelet.

Fortjenesten som genereres fra narkotikahandelen i Syria overstiger inntektene fra landets legitime eksport. Bare fra Syria alene ble det i løpet av 2020 eksporter Captagon for over 35 milliarder kroner.

Da fransk politi gjennomsøkte husene til terroristene som drepte 90 mennesker i konserthallen Bataclan i 2015 fant de også Captagon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart