Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vi vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle

Som utenriksministre har Anniken Huitfeldt (Ap), Jonas Gahr Støre (Ap), Børge Brende (H) og Ine Søreide (H) alle hatt øverste ansvar for bistanden til palestinerne. Ingen av dem har tatt jihadopplæringen alvorlig nok til å true med stans i norsk bistand. (Foto: Arbeiderpartiet, NATO, Espen Røst, Kjetil Ree)
Skiftende norske regjeringer er ansvarlig for å ha finansiert utdanningen som la grunnlag for massakrene.

Lørdag 7. oktober ble verden vitne til den største jødepogromen siden Holocaust. Når den artikkelen skrives mandag kveld 9. oktober har dødstallene passert 900, ifølge israelske medier. (Siden har dødstallene passert 1.400, og det er oppdatert i overskriften. Oppdatert 28. oktober) I tillegg er mer enn 220 kidnappet av Hamas og Islamsk Jihad, og tusenvis skadet. Med rå brutalitet, i krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten, som de dokumenterte med sine egne mobilkamera, deltok mange hundre palestinske terrorister i massakren.

Vi vet nøyaktig hvordan dette ble forberedt. Forberedelsene har skjedd over de siste tiårene, da disse unge mennene gikk på skole i Gaza. Blant angriperne på lørdag var det kanskje også utenlandske jihadister, men ellers har de alle fleste gått på skoler i regi av palestinske selvstyremyndigheter eller FN (UNRWA).

  • I tredje klasse har de lest dikt. Der har det vært snakk om å «ofre blodet» for å «eliminere maktrøverne» og «utrydde restene av utlendingene».
  • I femte klasse har de lært at martyrdød og jihad er «den mest viktige mening med livet» og at jøder er «fiender av islam».
  • Terroristene fra 7. oktober lærte i syvende klasse at Israel er «Satans tjener». Da fikk de også lære at «å ofre livet i kamp er det største». Året etter ble de fortalt at barn som deltar i jihad er «sikkerhetsventilen i samfunnet».
  • I tiende klasse ble de fortalt at døden er skjebnebestemt og at jihad er deres kall. «Og vårt rene blod, vil vi ikke spare, vil vi ikke spare, vil vi ikke spare,» blir det messet i en annen skolebok.
  • I ellevte klasse ble de servert et klassisk antisemittisk bilde i historieboken.
  • I tolvte klasse har de lært om å «returnere» med våpen i hånd. Elevene har lært at det betyr at Israel blir borte.

7. oktober-terroristene ble oppdratt i denne dødskulten. Alle eksempelene MIFF nevner over var i palestinske skolebøker i 2019. Aftenposten oppsummerte det slik på forsiden: «Norge støtter skolepensum som fremmer jihad.» På grunn av MIFFs bidrag til å eksponere dette, holdt Norge en periode utdanningsstøtte tilbake fra palestinerne, men så var Norge snart tilbake til sponsingen av jødehat- og jihad-opplæring. Den politiske eliten i Norge, støttet av alle de pro-palestinske organisasjonene, valgte i praksis å lukke øynene. Siden har bevilgningene til PA og UNRWA bare økt. Men skolebøkene har ikke blitt bedre.

Vi må innse at forberedelsene til 7. oktober-massakren er blitt finansiert av våre skattepenger – gjennom Norges generelle budsjettstøtte (og utdanningsstøtte) til palestinske selvstyremyndigheter og til Norges UNRWA-budsjett (hvor ca. 60 prosent går til utdanning).

Det er på tide at Norge gjør som EU og andre land – full frys i all bistand til palestinerne.

– Mengden terror og brutalitet mot Israel og Israels folk har nådd et vendepunkt. Det kan ikke fortsette som før, skrev EU-kommisæren Oliver Varhelyi på Twitter mandag ettermiddag. Han varslet full stans i pengeoverføringer, granskning av alle støtteprosjekter og grundig gjennomgang av hele støtten.

– Vi må nå se på grunnlaget for fred, toleranse og sameksistens. Oppvigleri til hat, vold og hyllest av terror har forgiftet tankene til for mange. Vi trenger handling og vi trenger det nå, skrev Varhelyi.

Den norske regjeringen må si det samme. Nå.

MIFF har prøvd å advare mot dette lenge. Nå trenger vi at du blir med på laget og gir oss din hjelp.

Se denne filmen om hvordan barn og tenåringer på Gaza-stripen er blitt forberedt på krig:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart