Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Terrorister i Gaza avfyrer en granat mot Israel. Bildet er tatt 29. mai 2015, og mennene tilhører DFLP. (Illustrasjonsfoto: Flash90)
Terrorister i Gaza avfyrer en granat mot Israel. Bildet er tatt 29. mai 2015, og mennene tilhører DFLP. (Foto: Flash90)

Avfyrte tre granater mot Israel

Det israelske forsvaret svarte med å bombe mål på Gazastripen.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Palestinske terrorister på Gazastripen har avfyrt tre granater mot det sørlige Israel. Granatene skal ikke ha ført til materielle eller menneskelige skader. Angrepene skjedde i løpet av en periode på fire timer, ifølge Times of Israel.

Varslingssystemet, som advarer beboerne i området langs Gazastripen om innkommende angrep, skal bare ha gått av ved det tredje angrepet.

Det israelske forsvaret svarte på angrepene med å bombe mål på Gazastripen som de omtaler som «infrastruktur for terrorisme». Ifølge Ha’aretz skal det være terrorgruppen Islamsk jihad som står bak angrepene.

Den siste uken har det vært flere rakett- og granatangrep mot Israel, etter to uker med ro langs grensen mot den palestinske enklaven.

Ikke siden forrige Gaza-krig i 2014 er det avfyrt like mange raketter mot Israel som i løpet av den siste måneden.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart