Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

En brann oppstod ved kibbutz Erez etter at terrorister på Gaza sendte brannbomber over grensen. (Foto: Kibbutz Erez)

Stenger Gaza-grensen etter ny brannterror

Israel vil bare slippe drivstoff og humanitær hjelp over grensen til Gaza.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Etter flere dager med brannterror fra Gazastripen, hvor terrorister sender ballonger med brennende materialer inn i Israel, har israelske myndigheter besluttet å stenge grenseovergangen mot Gaza, skriver Yedioth Ahronot.

Brannterroren har forårsaket flere titalls branner i de israelske områdene nær Gazastripen de siste dagene. Fra nå av vil grenseovergangen Kerem Shalom vært stengt for all trafikk bortsett fra humanitær hjelp og drivstoff.

Sprengstoff og brennende materialer festet til ballonger, drager og lignende var et nytt våpen som terroristene på Gazastripen tok i bruk i 2018. Det forårsaket flere tusen branner og store skader på landbruk, natur og dyreliv.

Den siste uken har brannterroren igjen returnert til Sør-Israel. Det israelske forsvaret har svart med å angripe Hamas-mål på Gazastripen, uten at det har ført til en stans i terroren. Nå håper de stengte grenser skal avskrekke.

Den siste uken har brannterroren igjen returnert til Sør-Israel. (Foto: Sha’ar Hanegev Region)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart