Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel angriper med luft- og bakkestyrker

Kamphandlingene fortsetter med full styrke. Her står helsepersonell ved et rakettnedslag i Ramla i sentral-Israel.
Natt til fredag pågår det et kraftig bombardement mot Hamas-mål på Gazastripen.

Det israelske forsvaret melder natt til fredag at de angriper Hamas med bakke- og luftstyrker. Det var ikke snakk om at bakkestyrker gikk inn på Gazastripen, men at artilleri og andre landstyrker deltok i angrepet.

Det som er sikkert er at det pågår et massivt bombardement av terrormål på den palestinske enklaven. Ifølge Hamas har Israel gjennomført 150 luftangrep bare i løpet av noen få minutter. Samtidig pågår det kraftige rakettangrep fra Gazastripen mot byer og sivilbefolkning i Israel.

Det israelske forsvaret har beordret alle israelere som befinner seg i en radius på fire kilometer fra Gazastripen om å oppholde seg i bomberom.

Siden mandag kveld har de palestinske terrorgruppene Hamas og Islamsk Jihad avfyrte over 1700 raketter mot Israel. Rakettangrepene har fortsatt med full styrke også gjennom hele torsdagen, blant annet mot Tel Aviv.

Sju israeler er drept, blant annet en fem år gammel gutt, i rakettangrepene. I tillegg er flere titalls skadet, mange alvorlig. Torsdag kveld døde en 87 år gammel kvinne da hun slo hodet da hun forsøkte å komme seg i sikkerhet under et rakettangrep.

Over 100 palestinere skal være drept i de israelske luftangrepene. Over halvparten av de drepte skal ifølge det israelske forsvaret ha vært terrorister fra Hamas og Islamsk Jihad, men blant ofrene er det også flere barn. Forsvaret sier de prøver å unngå alle sivile tap, men at Hamas bruker sivile som skjold ved blant annet å avfyre raketter fra befolkede områder.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart