Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Hamas-leder på Gaza-stripen, Ismail Haniyeh, sier ikke akkurat "takk skal du ha" etter at israelske leger reddet livet til svogeren hans. (Foto: Joe Catron)
Hamas-leder på Gaza-stripen, Ismail Haniyeh, sier ikke akkurat "takk skal du ha" etter at israelske leger reddet livet til svogeren hans. (Foto: Joe Catron)

Haniyehs svoger operert i Israel

På et sykehus i Petah Tikva fikk Suhila Abd el-Salam Ahmed Haniyehs ektemann behandling for alvorlige hjerteproblemer, som ikke legene på Gaza-stripen kunne hjelpe ham med.

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Hendelsen inntraff for fire måneder siden. Haniyeh er søsteren til Hamas’ politiske leder på Gaza-stripen, Ismail Haniyeh. Sammen med hennes ektemann ble hun fraktet med palestinsk ambulanse til grenseovergangen Erez, hvor Magen David Adom stod klare til å frakte dem videre til det israelske sykehuset. De to ble værende på sykehuset i en uke, før helsesituasjonen var stabil nok for at han kunne fraktes tilbake til Gaza, skriver Yedioth Aharonoth.

Ismail Haniyehs to familiemedlemmer søkte israelske myndigheter om umiddelbar hjelp da helsesituasjonen på Gaza-stripen forverret seg. Det på tross av at ingen av dem anerkjenner Israel og støtter terrorvirksomheten Hamas driver for å utslette den jødiske staten fra kartet. Som «takk for hjelpen» anklaget Haniyeh mandag Israel for å stå bak terrorangrepet som drepte seksten egyptiske soldater natten i forvegen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart