Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Haniyehs svoger operert i Israel

Hamas-leder på Gaza-stripen, Ismail Haniyeh, sier ikke akkurat "takk skal du ha" etter at israelske leger reddet livet til svogeren hans. (Foto: Joe Catron)
Hamas-leder på Gaza-stripen, Ismail Haniyeh, sier ikke akkurat "takk skal du ha" etter at israelske leger reddet livet til svogeren hans. (Foto: Joe Catron)
På et sykehus i Petah Tikva fikk Suhila Abd el-Salam Ahmed Haniyehs ektemann behandling for alvorlige hjerteproblemer, som ikke legene på Gaza-stripen kunne hjelpe ham med.

Hendelsen inntraff for fire måneder siden. Haniyeh er søsteren til Hamas’ politiske leder på Gaza-stripen, Ismail Haniyeh. Sammen med hennes ektemann ble hun fraktet med palestinsk ambulanse til grenseovergangen Erez, hvor Magen David Adom stod klare til å frakte dem videre til det israelske sykehuset. De to ble værende på sykehuset i en uke, før helsesituasjonen var stabil nok for at han kunne fraktes tilbake til Gaza, skriver Yedioth Aharonoth.

Ismail Haniyehs to familiemedlemmer søkte israelske myndigheter om umiddelbar hjelp da helsesituasjonen på Gaza-stripen forverret seg. Det på tross av at ingen av dem anerkjenner Israel og støtter terrorvirksomheten Hamas driver for å utslette den jødiske staten fra kartet. Som «takk for hjelpen» anklaget Haniyeh mandag Israel for å stå bak terrorangrepet som drepte seksten egyptiske soldater natten i forvegen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart