Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Væpnede terrorister i Gaza. (Illustrasjonsfoto: CC / Flickr.com)
Væpnede terrorister i Gaza. (Illustrasjonsfoto: CC / Flickr.com)

Hamas fortsetter å henrette palestinere

Denne uken rapporteres det om at Hamas har henrettet en tidligere talsmann for bevegelsen, grunnet mistanke om spionasje og korrupsjon. I løpet av krigen i Gaza denne sommeren har Hamas henrettet mer enn 30 personer uten rettergang.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Den palestinske avisen al-Quds skrev torsdag at Hamas har henrettet sin tidligere talsmann Ayman Taha, som ble arrestert under mistanke om å ha spionert for et arabisk land, og for økonomisk korrupsjon. Ifølge rapporten ble Taha skutt av en eksekusjonspeletong i Gaza mandag.

Samme dag som denne nyheten ble publisert, uttalte en ikke navngitt talsmann for Hamas til det Hamas-vennlige nettstedet Al Majd at de har henrettet flere palestinere som har vært mistenkt for å hjelpe israelske styrker under den månedslange konflikten.

– Spionene ble henrettet etter å ha blitt tatt på fersken i å informere om motstandsbevegelsens oppholdssteder eller å forstyrre motstandens menn og hindre gjennomføringen av planlagte angrep mot fienden, uttalte talsmannen, som ikke spesifiserte hvor mange slike henrettelser som har blitt gjort.

Det er Jerusalem Post som forteller om de palestinske medierapportene. Tidligere har de skrevet at Hamas ifølge palestinske medier har henrettet mer enn 30 sivile i løpet av sommerens krig, grunnet anklager om samarbeid med Israel.

Mandag 28. juli ble om lag 20 palestinere skutt av Hamas for å ha protestert mot at Hamas’ krigføring resulterte i massive ødeleggelser i deres nabolag i Shujaia. Det meldte Channel 10.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart